נדל"ן

הדור השלישי של הליכי התכנון והבניה כבר כאן

0
0

אבי ללום, חבר מועצת עיריית נתניה מבטיח קיצור, ייעול הליכי תכנון והבניה והקמת מאגר ממוחשב למעקב אחרי הליכי אישור תוכניות בניה.
הדור השלישי של הליכי התכנון והבניה כבר כאן
ללום; העירייה חייבת לקצר ההמתנה לקבלת היתר בניה

בעקבות רוטציה בסיעת שינוי, במועצת העיר נתניה, ימונה בקרוב חבר מועצת עיריית נתניה אבי ללום, כחבר ועדת המשנה לתכנון ובניה לתפקיד ממלא מקום יו”ר הועדה לתכנון ובניה.

לדבריו של ללום, חבר מועצת עיריית נתניה, כצעד ראשון, הוא מתכוון לקצר את זמן ההמתנה לקבלת היתר בנייה, לשבוע ימים ולבהיא להקמת מאגר ממוחשב למעקב אחרי הליכי אישור תוכניות בניה, דבר שיביא, לדבריו, של ללום, להכנסה נוספת של מאות אלפי שקלים לעיריית נתניה ואף לייעול השירות לתושב בכלל.

אבי ללום; “אין ספק, שהעירייה חייבת לקצר את זמן המתנה לקבלת היתר בניה ולהקים מאגר ממוחשב, למעקב אחרי הליכי אישור תוכניות. זאת גם משום שמעבר לנזק הכספי שנגרם לעירייה נגרם נזק תדמיתי, שכן העירייה מצטיירת בעיני הציבור, כמי שמקשה על האזרחים והקבלנים שלא לצורך ובכך למעשה מונעת את פיתוח העיר; והרי ברור, שלא לכך מתכוונת העירייה”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

יום העצמאות תשפ”ה ישראל בת 77

ברכה ליום העצמאות ה-77 למדינת ישראל. עיבוד צילום: שולי סונגו ©
לחץ כאן

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן