דוברת חברת “מי נתניה”; אנו מעניקים שירות יעיל, מיידי וידידותי לפונים בחמש צורות שונות
מי נתניה; אטימות מערכתית?
רבות דובר על השירות אותו מעניק תאגיד “מי נתניה” לתושב. לטענת י’, אשר פנה לעיתון המקומי קול השרון, “כל ניסיון שלי להגיע באמצעות המוקד והמספר שהם מספקים לפקיד המתאים, נתקל באטימות מערכתית ובאי-מתן תשובות על חשבונות שהוכפלו ושולשו”.
גם נציגי שני ועדי בתים, שביקשו להבין מדוע החשבונות של עשרות הדיירים המתגוררים בבניינים, לפחות בסעיף הציבורי, הוכפל ושולש, נענו בתשובות “לך ושוב” ובפתרון הקסם, לאחר שהזמינו פעם ופעמיים שרברבים מקצועיים לבחון באם אין נזילה, כי בדיקה מטעם “מי נתניה” כרוכה בתשלום.
ב”מי נתניה” מכחישים שהשירות שהם נותנים לאזרח הפונה אליהם גרוע, הם גם מכחישים שריבית הפיגורים שהם גובים רצחנית וטוענים, כי מדובר בריבית המקובלת במשק. בדיקה פשוטה העלתה, כי הריבית שאנו משלמים פשוט גבוהה – אפילו מהריבית הנהוגה בבנקים. המים עולים לנו ביוקר
בתאגיד מכחישים את כל הטענות. לדברי לאה שניידר דוברת התאגיד: “מי נתניה, מעניקה שירות יעיל, מיידי וידידותי לפונים בחמש צורות שונות, אם באינטרנט, הטלפון, הפקס’, הדואר או בפניה אישית.
שניידר; מרבית הפניות לעיתון אינן מוצדקות
החברה התקינה מרכזיה משוכללת בהשקעה של למעלה ממאה אלף שקלים, זמן ההמתנה הוא אפסי ולכל פניה ניתן מענה. במשרדים, שעות הקבלה הוארכו, המשרדים נוחים, מרווחים ומזמינים. לצערי, מבדיקות שאנו עורכים שוב ושוב, מרבית הפניות לעיתון אינן מוצדקות”.
בנושא ה”ריבית הרצחנית”, המוטלת על המחויבים – המפגרים בתשלום, לטענתו של אדיר בנימיני חבר מועצת עיריית נתניה, מסרה דוברת החברה שניידר, כי; “ריבית הפיגורים הינה 9% לשנה והיא צמודה למדד המחירים לצרכן.
החברה פועלת במסגרת תאגידי המים והביוב, וגובה הריבית נקבע לפי עקרונות כלכליים. גובה שיעור הריבית שמחייבת החברה הינו סביר ומקובל בשוק הפיננסי, לרבות בבנקים המסחריים”.
Add Comment