הביס והכיס

שת”פ בין ארגון החסד “חסדי נעמי” לרשת הקייטנות “ילדים מספרים על עצמם”

0
0

כמויות ענק של מוצרי מזון גויסו ע”י החניכים והובאו לקייטנה כחלק מהפעילות החינוכית.
שת
חניכי רשת הקייטנות “ילדים מספרים על עצמם” במבצע של “חסדי נעמי”.

מאות ילדים הצטרפו למעגל מתנדבי ארגון “חסדי נעמי”. למעלה מ-3,000 חניכי רשת הקייטנות “ילדים מספרים על עצמם” השתתפו במהלך הקייטנה במבצע חסד מיוחד שנערך בשיתוף ארגון החסד “חסדי נעמי”.

במסגרת המבצע נחשפו החניכים לראשונה למגוון הפעילויות הרחב של “חסדי נעמי” לרווחתם של אלפי משפחות נזקקות, דבר שריגש אותם עד למאוד ובו במקום מאות ילדים בקשו להצטרף למעגל מתנדבי הארגון.

במשך הקייטנה אף אספו החניכים כמויות ענק של מצרכי מזון שהועברו למרכזי המיון ומשם לנקודות החלוקה השונים ברחבי הארץ.

יו”ר חסדי נעמי הרב יוסף כהן הודה במילים חמות לרב חיים ולדר על שיתוף הפעולה המבורך ועל התרומה הנכבדה שנבעה מכך, הן באיסוף מצרכי המזון והם בגיוס מאות מתנדבים ומתנדבות ל”חסדי נעמי”.

הרב יוסף כהן

הסופר הרב חיים ולדר אמר, כי; הוא שמח ומברך על הפעילות המיוחדת שהיוותה נדבך נוסף של פעילות חינוכית מעבר להנאה הגשמית לה זכו אלפי המשתתפים ברשת הקייטנות “ילדים מספרים על עצמם”.

“נשמח אף בעתיד להמשיך ולשתף פעולה עם ארגון החסד “חסדי נעמי” אותו אני מעריך ואת העומד בראשו ועוקב אחר פעילותם במשך שנים רבות. הפעילות שנעשתה עם ילדי הקייטנה רק מוכיחה את הדרכים היצירתיות של “חסדי נעמי” בגיוס הקהילה למען הכלל והפרט”, הוסיף הרב ולדר.

עוד על פעילות חסדי נעמי, ניתן לקבל באתר: www.naomi.org.il

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן