Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

יוקם מתחם ייעודי לתעשיות מתקדמות בפארק התעשייה בקיסריה

0
0

מדובר במיקום אטרקטיבי בקרבת תחנת הרכבת והמסעדות ומיועד המחפשים בידול הזהות העסקית במקביל לגמישות ביצור ואחסון. לכל מבנה במתחם כניסה ודרך גישה נפרדות. מנהל הפארק, מושיק כהן, מסר כי לאחרונה נכנסו לפארק

מתחם ייעודי לתעשיות מתקדמות במיקום אטרקטיבי בקרבת תחנת הרכבת והמסעדות יוקם בצד הצפוני של פארק התעשייה בקיסריה ובימים אלה, הוחל בשיווקו. המתחם מורכב מקבץ של 4 מבנים המאפשרים בית לכל חברה גם בשטחים קטנים יחסית (גודלו של מבנה שלם בן 3 קומות הוא כ-1500 מ”ר).

לאחרונה נכנסו לפארק התעשייה בקיסריה, חברות עתירות ידע חדשות

המתחם מיועד לשוכרים המחפשים בידול הזהות העסקית במקביל לגמישות ביצור ואחסון. לכל מבנה במתחם כניסה ודרך גישה נפרדות.

צורתו הייחודית מאפשרת חלוקה פנימית גמישה ואיכות חיים אמיתית – חלון בכל משרד, כניסה פרטית וחניה מוסדרת לכל חברה.

מערך התנועה סביב המבנה מקבל דגש מיוחד וכולל פתרונות חנייה לאורחים בחזית המבנה ולשוכרים בחלק הפנימי, מסלולי פריקה וטעינה נפרדים וכן דרכי גישה שונות לרכב פרטי ותפעולי.

כמו הפארק כולו, סביבת המבנה והבינוי מתוכננים אף הם בקפידה וכוללים גימור איכותי של שטחים פנימיים וחיצוניים וגינון ברמה גבוהה.

כחלק מהראייה התפעולית הכוללת של פארק התעשייה והעסקים קיסריה, מאפשר התכנון התאמות וחלופות לפי דרישות השוכרים והשוכר הינו שותף מעורב ופעיל בתכנון פנים המבנה מרגע
החתימה על החוזה.

את המתחם תיכנן האדריכל הנודע אבנר שר ממשרד יושפה-שר אדריכלים והוא מנוהל על ידי שביב מהנדסים חברה לניהול, תאום ופיקוח פרוייקטים (ניהול ותשתיות) – משלב ההקמה ועד המסירה למזמין.

כיום פועלות בפארק חברות הייטק ומיכשור מובילות, כגון; איתמר מדיקל, הרמוני לייטוייבס, למדה קרוסינג ועוד.

מנהל הפארק, מושיק כהן, מסר, כי לאחרונה, נכנסו לפארק חברות עתירות ידע חדשות, ביניהן; אגמטק, ווטרמטיק, מזור רובוטיקה, קו מערכות ונווטק.

תגובות
0
0



Exit mobile version