ספורט ישראל

משחק השבת – אחרי: מכבי נתניה – ביתר ירושלים

0
0

kadorgal_mishak_001.jpg
zokol_001.jpg

וזה מה שאמר המאמן גילי לנדאו, בעניין כפיר צוקול, ביום חמישי שעבר, לשאלת אוהד מודאג בצ’ט אתר אוהדי מכבי נתניה, האם סוף סוף, יקבל כפיר צוקול, הזדמנות ליותר מ- 5 דקות שקיבל מהמאמן הקודם? המאמן לנדאו, משיב ללא היסוס וקובע צוקול יקבל! וממשיך לנדאו: “כפי שזה נראה כעת הוא (צוקול מ.נ) מגלה סימנים חיוביים ואני מקווה, שהשנה זו תהייה פריצת הדרך שלו…” – אמר ואולי לא ידע עד כמה צדק ודייק.

sar_kolakavod_01.jpg

אין ספק, שהערב חזינו, באחד המשחקים הקשים, שעברה מכבי נתניה בעונות האחרונות וזאת בשל המוטיבציה המדהימה של בית”ר ירושלים שאפשר היה לחשוב שזהו היה לגביה משחק העונה כפי שהתבטאו חלק משחקניה. בעיניין הזה עשו שני המאמנים עבודה פסיכולוגית מעולה. הכל הושם על הכף.

כ-6000 צופים צפו במוצ”ש ב”קופסא” בנתניה בהתמודדות בין מכבי נתניה ובית”ר ירושלים ש”סגרו” את המחזור הראשון בליגת-העל עם התוצאה 1:1.

הפתיחה היתה שייכת לנתניה. היא תקפה נכון, לחצה על כל המגרש. אך דווקא בית”ר ירושלים ששיחקה קשוח היתה יותר מסוכנת באזור הרחבה. בירושלים לא יכולים לסלוח ולא יסלחו לרכש קוביקה, על ההחמצה הגדולה שלו מול שער מכבי נתניה… עד שיביא את האליפות במו רגליו. לדברי, המאמן אלי כהן, להחמצה הגדולה של שחקנו היתה השפעה מכרעת על כל משחקה של ירושלים.

את הסיכון שבהתקפת ירושלים הביא לתירגום בשער בדקה ה-25 כשהגביה עופר טלקר, כדור מצויין מימין, אותו המשיך משה ביטון הצעיר, בן ה-20, לרשת כדי להעלות את האורחים מירושלים ליתרון.
logo_natnya_103.jpg

כעבור 6 דקות מפתיחת המחצית השנייה, נתניה הצליחה להשיג את השיוויון ובצדק. ראובן עטר, שלח מצויין את כפיר צוקול המוכשר והתגלית של לנדאו, שלא התבלבל מול איציק קורנפיין וקבע 1:1.

מכבי נתניה: מרטין פשקו, אורי אוזן, אדריאן גמאן, אמיר שלח, אילן בוארון, רביד גזל, אסי ווסיהון, ראובן עטר (אבי אלפסי 88), גיא צרפתי, כפיר צוקול (לירון וילנר 76), רוסלאן לוברסקי (טלאס שוט 76).

logo_Bittar_ym_103.jpg

בית”ר ירושלים: איציק קורנפיין, עופר טלקר, דוד אמסלם,
ז’וזיה פריירה, גולן חרמון, פאבלו דל-ריו (מיקי עטיה 66), ז’אן טלסניקוב (אלון כהן 78), כפיר אדרי, איציק זוהר (מאור מליקסון 80), משה ביטון, אנדג’יי קוביקה.

תגובות:

אלי כהן, מאמן בית”ר ירושלים: “במחצית הראשונה, היינו בתנופה גדולה וסיכנו יותר את שער נתניה, החמצתו של אנדג’יי קוביקה, דקות ספורות לאחר השער השפיעה על המשחק ובעצם יכולנו להכריע את המשחק…”

ראובן עטר, שהצטיין וזכה לתשואות הקהל כשהוחלף כחמש דקות לסיום – אמר: “המאמן גילי לנדאו, העביר לי תוכנית אימונים קשה מאד בהכנה לליגה, כדי להחזיר אותי לכושר טוב יותר… “למכבי נתניה יש הרבה אוהדים ואני אעבוד קשה מאד כדי לרצות את האוהדים… בספסל של נתניה, יש מספר שחקנים צעירים ומוכשרים שעם דחיפה שלנו הוותיקים ניתן יהיה לקיים קבוצה חזקה יותר, ומוכשרת יותר…

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

יום הזיכרון לשואה ולגבורה

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן