חיים חדד, מזכיר הארגון; “השארת החממות תאפשר גידול של עשרות מיליוני פרחים בשנה ותיצור תחרות קשה למגדלים בישראל”
חיים חדד, מזכיר ארגון מגדלי הפרחים
מזכיר ארגון מגדלי הפרחים, חיים חדד, קורא לחקלאי גוש קטיף שלא להתפתות להצעות הכספיות שהם מקבלים ולא להשאיר מאחוריהם את החממות. בגוש קטיף יש כ-4000 דונם של חממות ירקות ופרחים. השארת החממות עם הציוד המתקדם שיש בתוכן תאפשר גידול של עשרות מיליוני פרחים בשנה ותיצור תחרות קשה למגדלים בישראל.
לדברי חדד; “על חקלאי גוש קטיף למצוא את הדרך לפרק את החממות בזמן שנותר עד לביצוע ההתנתקות ולבנות אותן מחדש על הקרקע החדשה שתוקצה להם…”
חדד, אמר; “כפי שאנשי גוש קטיף גילו ומגלים רוח ציונית ביישוב הארץ למרות כל הקשיים עימם הם מתמודדים, כך אנו מצפים מהם לגלות ציונות בנושא אמצעי היצור שלהם ולא ללכת שבי אחר הפיצויים המוצעים להם והקלות הטכנית בהשארת המשק החקלאי מאחוריהם”.
חדד, הוסיף, ש”ארגון מגדלי הפרחים יסייע לחקלאים המעוניינים להעביר את החממות לתוך הקו הירוק. בנוסף יעמיד הארגון סיוע מקצועי לחקלאים מגוש קטיף העוסקים בענפים אחרים ואשר יהיו מעוניינים להסב עצמם לגידול פרחים ליצוא”.