Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סלט מנגו אוכמניות ופינה קולדה

0
0

לידע כללי; לאוכמנית כ-100 זנים שונים הצומחים ברחבי אירופה, אסיה וארה”ב. האוכמנית משמשת בייצור ריבות, שימורים, יינות וליקרים. משתמשים בפרי האוכמנית השחורה ובעליה. האוכמנית הוכיחה בנסיונות את כוחה בשיפור הראייה בבריאים ובעזרה במניעת מחלות עיניים

המצרכים:
(זמן הכנה 10 דקות)

2 ספלים אוכמניות טריות או קפואות
2 יחידות מנגו קלופים וחתוכים לקוביות
1/4 ספל פינה קולדה קרה
1 כף רום כהה

אופן ההכנה:

בקערה גדולה, לערבב את האוכמניות המנגו, הפינה קולדה והרום.

לצקת מהסלט לתוך ארבע כוסות מרטיני או כוסות הגשת גלידה ולקשט בחתיכות מנגו, אוכמניות ופלחי לימון דקים מושחלים על קיסמי שיניים.

כל מנה מכילה כ-130 קלוריות.

תגובות
0
0



Exit mobile version