בריאות הציבור

המרכז הרפואי לניאדו במאבק נגד תופעת העישון בתוך כותלי בית החולים

0
0

מבצע אוויר נקי יאכוף את חוק העישון בבי”ח לניאדו; חולים רבים ובני משפחותיהם, בירכו על היוזמה המבורכת ומסרו כי כבר בשבוע הראשון “מורגש השינוי באוויר”.
המרכז הרפואי לניאדו במאבק נגד תופעת העישון בתוך כותלי בית החולים
חולים רבים ובני משפחותיהם; כבר בשבוע הראשון “מורגש השינוי באוויר”.

המרכז הרפואי צאנז בית חולים לניאדו, יצא במבצע מקיף במאבק נגד תופעת העישון בתוך כותלי בית החולים. פקחי עירייה שהוסמכו לכך במיוחד, מסיירים ברחבי בית החולים, ואוכפים את החוק האוסר על עישון במקומות ציבוריים.

המבצע החל בתחילת השבוע שעבר, בשיתוף רס”ר שלמה טרייטל, מש”ק האבטחה של בית החולים ואהרון לוי ראש אגף הפיקוח בעיריית נתניה.

טרייטל, הסביר, כי הנהלת לניאדו, הורתה על פתיחת המבצע, זאת לאור עשרות פניות שהועברו לטיפולו בנושא זה, הן מציבור החולים ובני משפחותיהם והן מרופאים ואנשי צוות העובדים בבית החולים.

ראש אגף הפיקוח, אהרן לוי, מסר כי בהתאם לחוק, מופעלת מדיניות ענישה מדורגת כלפי מפירי החוק. “בתחילה הפקחים מסתפקים באזהרה בלבד. החל מהשבוע – נרשמים דו”חות בהתאם לסיטואציה”.

במקביל, הורתה הנהלת בית החולים על הסרת כל המאפרות משטחי בית החולים והגבירה את השילוט המתאים, המורה על איסור עישון במסדרונות ובמחלקות השונות.

מארגני המבצע קוראים לציבור המעשנים לשתף פעולה ולהשאיר את חפיסות הסיגריות מחוץ לכותלי ביה”ח. חולים רבים ובני משפחותיהם, בירכו על היוזמה המבורכת ומסרו כי כבר בשבוע הראשון “מורגש השינוי באוויר”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן