Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

אחרי תשובה שלילי(ת) רוצים עכשיו את יובל גפני

0
0

אחרי שיצחק תשובה אמר לא למכבי נתניה – נכנס עכשיו לתמונה מיודענו יובל גפני, לאחר שקבוצת אוהדים של מכבי נתניה מתכוונת לפנות אליו. גפני; “כשאחזור מחו”ל אבחן את הדברים ואהיה יותר חכם… לא ראוי למועדון כמו מכבי נתניה להתנהג בצורה כזו חובבנית…”

יובל גפני, בדרך לניהול מכבי נתניה? צילום; מקומון קול השרון

האכזבה הגדולה של אוהדי מכבי נתניה, לאחר שנודע כי איש העסקים יצחק תשובה לא מוכן להיכנס לניהול במכבי נתניה, הביאה רבים מהם להחלטה שיש למצוא משקיע רציני לקבוצה. הדיבורים על כך שאשר אלון, רוצה ל”צאת החוצה” ולהביא קבוצת ניהול חדשה לקבוצה, לא עושים רושם על כל אוהדי הקבוצה.

בתחילת השבוע, חושף בלעדית המקומון קול השרון, התגבשה קבוצה גדולה של אוהדים שמתכוננים לפנות ליובל גפני, מי שהיה היו”ר של בני יהודה ת”א בעבר ומעוניין כיום להיכנס לניהול מועדון מכבי נתניה, במטרה להביאו ל”קופסא”.

נציגי האוהדים, נפגשו בתחילת השבוע ידעו לספר, כי “גפני, הוכיח בעבר שהוא איש ביצוע. הוא הביא לקבוצת בני יהודה שחקנים תותחים ובשבוע אחד בנה שם קבוצה חזקה שעשתה עונה גדולה אשתקד. אין ספק שגפני הוא האיש המתאים לנתניה”.

גפני, עצמו שוהה בימים אלה בחו”ל. אמר בתגובה לדברים האלה, כי; “מאוד מחמיא לי שאוהדי מכבי נתניה, רוצים שאקח את הקבוצה. כשאחזור מחו”ל אבחן את הדברים ואהיה יותר חכם… מכבי נתניה מתנהגת כמו “מסחרה” ולא מתאים שזה יקרה”.

ח”כ אהוד יתום

בינתיים, ממשיכים האחים אהוד ודני יתום במגעים עם אנשי מכבי נתניה. השניים, שוקלים ברצינות את הפנייה שישמשו כיו”רים של המועדון והבטיחו תשובה עד יום שישי הקרוב. לעובדה שיצחק תשובה כפי שפירסמנו, השבוע, לא נכנס להשקיע במכבי נתניה אין חשיבות מבחינת האחים יתום, כפי שציין, אהוד יתום, בתגובתו: “אנו לא מקשרים את הנושא של תשובה עם ההחלטות שלנו”.

בינתיים, חתם אמש (שלישי) קשרה הקונגולזי של בני סכנין בעונה שחלפה, אלן מסודי, בן ה-27, על חוזה עם מכבי נתניה לעונה הקרובה, זאת לאחר פגישה שהתקיימה בין הבעלים של האגודה אשר אלון לשחקן ועורך דינו בביתו של אלון.

תגובות
0
0



Exit mobile version