חדשות ישראל פרסום | יח"צ | דוברות | שיווק

האריה השואג למר ניצן חן ו’לשכת העיתונות הממשלתית’

איגוד יועצי התקשורת ויחסי הציבור, העניק אמש (ב') ללשכת העיתונות הממשלתית והעומד בראשה, ניצן חן, את פרס האריה השואג לשנת 2017 כאות הוקרה על פועלה הרב למען ההסברה של מדינת ישראל בעולם; לשכת העיתונות הממשלתית, הפגינה חדשנות ויצירתיות בפעילותה למען ההסברה הישראלית והצגת "התמונה המלאה של ישראל".
0
0

לשכת העיתונות הממשלתית והעומד בראשה, העיתונאי מר ניצן חן, קיבלו אמש (שני, כ”ז באלול התשע”ז) בעיר תל אביב את תעודת הוקרה בתחרות המצוינות של איגוד יועצי התקשורת ויחסי הציבור בישראל במסגרת טקס “האריה השואג” לשנת 2017, הנחשב כ”האוסקר” של ענף יחסי הציבור בישראל. את הפרס קיבלה לשכת העיתונות הממשלתית (לע”מ) על פועלה הרב למען ההסברה של מדינת ישראל בעולם.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה בפייסבוק’ או בטוויטר.

דוברת לשכת העיתונות הממשלתית | שיווק שירותי לע’מ, הגב’ מיכל ברדוגו מסרה לפורטל כאן ישראל | כאן נעים, כי; הלשכה, הפגינה חדשנות ויצירתיות בפעילותה למען ההסברה הישראלית והצגת “התמונה המלאה של ישראל”. זאת בפעילות נרחבת שהתאפיינה במתן שירות מקצועי ואדיב לקהילת העיתונאים הזרים השוהים בארץ וכן התמודדות עם סיקורים מוטים כנגד מדינת ישראל.

בנוסף לכך, הוענק ללשכת העיתונות הממשלתית (לע’מ) הפרס בשל פעילותה הענפה בתחום הניו מדיה, אשר באה לידי ביטוי בייזום כתבות שונות העוסקות בהצגת פניה של ישראל מעבר לקונפליקט.

'האריה השואג' למר ניצן חן ו'לשכת העיתונות הממשלתית' מימין לשמאל: אריה הרשקו ומשה דיין
‘האריה השואג’ למר ניצן חן ו’לשכת העיתונות הממשלתית’ מימין לשמאל: איתן הרשקו ומשה דיין מאיגוד יועצי התקשורת ויחסי הציבור | צילום: ליהי שפירא, לע’מ

מנהל לשכת העיתונות הממשלתית והעומד בראשה, מר ניצן חן (54); “זוהי זכות גדולה עבורי כמנהל לשכת העיתונות הממשלתית לקבל פרס משמעותי כל כך. אין ספק, כי הענקת הפרס ללע’מ מבטאת הבעת תודה והערכה לעובדי הלשכה המסורים, העושים ימים כלילות, יחד עם שותפיה במטה ההסברה הלאומי ובמשרד החוץ, במאמצי ההסברה הישראלית בארץ ובעולם.

אני מודה מקרב לב ל’איגוד יועצי התקשורת ויחסי הציבור’ על הבחירה, ומתחייב להמשיך ולפעול בכל הכלים העומדים לרשותנו על מנת להביא לציבור את התמונה המלאה והאמתית של ישראל בקרב ההסברתי שלצערנו לעולם איננו נגמר…”.

לשכת העיתונות הממשלתית והעומד בראשה, ניצן חן

לשכת העיתונות הממשלתית (בראשי תיבות: לע’מ) בישראל, פועלת במסגרת משרד ראש הממשלה ואחראית על תיאום התקשורת בין ממשלת ישראל ובין קהילת העיתונאים ואנשי התקשורת הפועלים בישראל.

עבור העיתונאים הזרים, מהווה לשכת העיתונות הממשלתית, מעין ממשק מרכזי להתנהלות מול מוסדות המדינה והצבא. לע’מ, פועלת לאפשר כיסוי תקשורתי נאות של גורמי מפתח בישראל של ביקורים ממלכתיים ושל אישים זרים המבקרים בארץ ומנסה לרתום את הקשר השוטף עם התקשורת הזרה לצורכי ההסברה של מדינת ישראל.

מנהל לשכת העיתונות הממשלתית, מאז אוגוסט 2012, הוא מר ניצן חן (בן ה-54) פקיד ממשלתי, עיתונאי לשעבר וסופר, לשעבר, יושב ראש המועצה לשידורי כבלים ושידורי לוויין ולשעבר מנהל חטיבת החדשות של הערוץ הראשון של הטלוויזיה הישראלית. מר חן, חבר ב’וועד האקדמיה הישראלית לקולנוע וטלוויזיה’.

0
0



אודות הכותב

משה נעים

עורך אתר כאן ישראל ("כאן נעים") בלי מורא ובלי משוא פנים. עיתונאי מגיל 14. עובד כיום באינטרנט. בן 71, אב לעורך דין אלירן נעים. לר' אביב נעים ול-חלי כהן-נעים, סבא מאושר ל-8 נכדים; כפיר-שלמה, רפאל, דוד, אוריאן, מילה שרה, אריאל, עלמה ו-אביגיל. המוטו; "אילו לחיים הייתה מהדורה שנייה, הייתי מתקן בה את כל השגיאות...".

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן