Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מתכונים מיוחדים למנגל ביום העצמאות של מפעלי זוגלובק

0
0
סטייק בקר על האש

מתכונים מיוחדים ומקוריים לכבוד יום העצמאות עם מגוון מוצרי “על האש”מציעה תשלובת מפעלי זוגלובק, המובילה את שוק מעדני הבשר בישראל בשיתוף עם השף אביב משה (השף והבעלים של מסעדת MESSA בתל אביב).

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות של כל המדינה ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

שיפודי פרגית בחמאת בוטנים 

חומרים לשיפודים:

חומרים לציפוי השיפודים:

אופן ההכנה:

מסירים את שיפוד העץ ומשפדים את בשר הפרגית על ענף הרוזמרין. מערבבים את חומרי הציפוי, יוצקים על השיפודים ומשרים לעשר דקות. מניחים את השיפודים ואת החצילים על הגריל לזמן של 10-12 דקות (את החציל מסובבים מדי פעם לחריכה מלאה).

חורצים פתח לאורך החצילים ומניחים בפנים את השיפודים יוצקים שמן זית ומיץ עגבניות טרי ומפזרים מלח גס.

סטייק בקר בציפוי פרג, חרדל ופלפל גרוס עם רוטב ברביקיו קפה

חומרים לסטייק:

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי ציפוי הסטייק ומצפים אותו מכל צדדיו ומניחים על הגריל עד מידת ההכנה הרצויה.

לרוטב:

מטגנים את הבצל בשמן הזית כחמש דקות. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים לבישול על אש קטנה למשך כעשרים דקות.

נקניקיות מרגז ורוטב סלסה עגבניות פיקנטי ב”לאפה”- טורטייה

חומרים:

חומרים לרוטב סלסה:

אופן ההכנה:

צולים את הנקניקיות על הגריל. מערבבים את כל חומרי הסלסה עוטפים את הנקניקיות והסלסה בטורטיה וצורבים על הגריל 2 דקות מכל צד.

פטריות פורטובלו במילוי קבב בקר, צרובות על הגריל עם טחינה אפורה

חומרים:

לטחינה:

אופן הכנת הקבב והפטריות:

1. מטגנים את הבצל ואת הפטריות בכף שמן זית כשתי דקות. מורידים מהאש ומערבבים עם שאר החומרים.
2. ממלאים את הפטריות בקבב, מורחים במעט שמן זית וצורבים על הגריל כשלוש דקות מכל צד.

לטחינה:

מערבבים את כל החומרים במעבד מזון. יוצקים על הקבב ומגישים.

תגובות
0
0



Exit mobile version