פלילים

הותר לפרסום: הקשישה נינה רוזמן משכונת בית אליעזר בחדרה נרצחה ע”י שכנה

0
0

המשטרה מסרה, כי החשוד, הודה ושיחזר את המעשה. לאחר שפרץ לביתה הקשישה, החלה לזעוק לעזרה, כשגילתה אותו בביתה ולדבריו נאלץ לסתום את פיה בידיו ובכך גרם בכך למותה.
הותר לפרסום: הקשישה נינה רוזמן משכונת בית אליעזר בחדרה נרצחה ע
נינה רוזמן, בת 74, שגופתה נמצאה ביום שישי בביתה בשכונת בית אליעזר בחדרה, נרצחה ביום חמישי שעבר, על ידי גנאדי רפוביץ’, בן 32, אחד משכניה, שפרץ לדירתה. כך הותר לפרסום הבוקר.

היא זעקה לעזרה, הוא סתם את פיה, עד שנחנקה ומתה. אילוסטרציה

על פי החשד, אחד משכניה של רוזמן, שנעצר שעות מספר לאחר מציאת גופתה, פרץ לביתה בסוף השבוע האחרון, במטרה לשדוד אותה.

בימ”ש השלום בחדרה, הוציא אתמול (ב’) צו איסור פירסום גורף בפרשת רציחתה של רוזמן, אך על פי המשטרה, לאחר שהחשוד הכחיש בתוקף את מוערבותו ברצח, אמש, חלה תפנית חדה, כאשר החשוד רפוביץ’, נשבר בחקירה וגולל את סיפור מעשה הרצח.

מעדותו של רפוביץ’, עולה, כי במהלך השוד, שאירע ביום חמישי שעבר בשעות הצהריים, הפתיעה אותו רוזמן ששבה לביתה בעת שהוא שהה לאחר שפרץ לביתה הקשישה, החלה לזעוק לעזרה, לדבריו, הוא נאלץ לסתום את פיה בידיו ובכך גרם בכך למותה.

המשטרה, מסרה, כי החשוד רפוביץ’, הודה ושיחזר את המעשה והיא תמליץ לפרקליטות להאשים את החשוד במעשה רצח. מעצרו הוארך ב-8 ימים.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

יום העצמאות תשפ”ה ישראל בת 77

ברכה ליום העצמאות ה-77 למדינת ישראל. עיבוד צילום: שולי סונגו ©
לחץ כאן

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן