יד מרדכי מציגים לקראת החג: מתכון מתוק וטעים לסופגניות גבינה
המעדן של הטבע מגיע אל הצרכן הביתה בשלושה טעמים מנצחים: תות, משמש ופירות יער. עדן 100% פרי של יד מרדכי הינו ללא תוספת סוכר וחומרים משמרים. מזון שמתאים לאורח חיים נכון צריך לשמור על הבריאות, מבלי לפגוע בהנאה ובפינוק. על פי מבחנים שנערכו לקראת ההשקה התברר, כי שלושת הטעמים של הסדרה החדשה מתאימים ביותר לטעם הישראלי
המצרכים:
600 גרם גבינה לבנה כחושה, לא גבינה רכה.
3 ביצים
3 כפות סוכר חום
4 כפות קמח מחוקות
4 כפות סולת
כף תמצית וניל
כפית תמצית רום
גרידה מלימון אחד
לציפוי:
50 גרם חמאה
כוס פירורי אגוזי מלך.
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הסופגניות ומניחים בקירור לשעת מנוחה.
מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח.
בידיים רטובות, יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מעבירים לסיר המים הרותחים ומבשלים כ-10 דקות.
במקביל מחממים על אש קטנה את חומרי הציפוי במחבת, שימו לב לא לשרוף. מצפים את הכופתאות בפרורי האגוזים.
אופן ההגשה:
מגישים חם עם כפית אחת של דבשי ומעדני 100% הפרי של “יד מרדכי”, על כל כדור שמים כפית דבש או כפית מעדן 100% פרי בטעם שונה: דבש פרחי בר, דבש הדרים , דבש שיזף , דבש פרחי בר, דבש פרחי הדרים, משמש, פירות יער, תות.
אפשר לגוון עם הגשת שמנת חמוצה כתוספת לצד הסופגניות.
בתאבון וחג שמח!!!