Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

אוזן המן חלבית

0
0

מחפשים מתכון מקורי וטעים להפליא? על אוזן המן חלבית שמעתם? נסיתם? מוגש לכם מתכון מיוחד לפורים של ניסים רפאלי, באדיבות רשת “סבארו”.

Sbarro_oznei_haman_t180k-n_01.jpg

מצרכים:

בצק 170 גרם
גבינת ריקוטה- 40 גרם
גבינת מוצרלה- 20 גרם
בצל אדום- 50 גרם
תמרים מגולענים- 20 גרם
מלח- חצי כפית
אגוז מוסקט- רבע כפית

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד שהוא מגיע לשקיפות, מוסיפים את התמרים המגולענים שפרוסים לפרוסות (פרוסות דקות), את אגוז המוסקט והמלח.

מטגנים עוד חצי דקה על מנת שהטעם של התמרים ייתפס בבצל ומורידים מהאש.

מוסיפים את גבינת המוצרלה והריקוטה ומערבבים. מניחים לתערובת להתקרר.

את הבצק מרדדים לתצורה עגולה ומניחים את התערובת במרכז העיגול. את הבצק מקפלים על התערובת לצורת משולש ומברישים בביצה.

חורצים כמה חריצים קטנים על המאפה ומכניסים לתנור בטמפ’ 180 מעלות עד שהמאפה מגיע לגוון זהוב.

תגובות
0
0



Exit mobile version