בריאות הציבור

דרך האומנות משמחים ילדים חולים

0
0

התלמידה תמר קפלן, ריגשה את הצוות באומרה לד”ר יעקב שכטר, מנהל המחלקה; “תודה על הזכות שניתנה לנו לשמח ילדים באמצעות שפת האומנות בה אנו מתמחים”.
דרך האומנות משמחים ילדים חולים
Laniado Hospital_t180k-n_id=6510_23.12.05_01.jpg

תלמידי מגמת האומנות של קריית החינוך ע”ש בן גוריון בעמק חפר, הגיעו לביה”ח לילדים של “לניאדו” ותלו תמונות וציורים מפרויקט הגמר שלהם.

המיזם המשותף של המורה לאומנות משה מוסמן וד”ר חנה פרונט, רופאת ילדים בכירה ואחראית על עיצוב וטיפוח המחלקה, נועד לשמח את הילדים המאושפזים בתקופת חג הפורים וכן להעמיק את הקשר עם הקהילה כדברי המנהלת ניצה רוטנר.

התלמידים קישטו את המחלקה במסכות ססגוניות וקישוטים שונים. תערוכת הציורים תישאר תלויה לכל אורך חג הפורים ולאחריה יוחלפו ביצירות חדשות.

התלמידה תמר קפלן, ריגשה את הצוות באומרה לד”ר יעקב שכטר, מנהל המחלקה; “תודה על הזכות שניתנה לנו לשמח ילדים באמצעות שפת האומנות בה אנו מתמחים”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן