Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

חדווה יחזקאלי הציעה לבטל את הבחירות בחדרה ולתמוך בחיים אביטן

0
0

פרסום ראשון: הציעה למשרד הפנים, כי כסף מימון הבחירות יועבר לעיר; היא נבחרה בסקר פנימי למועמדת המועדפת בהתמודדות מול אביטן. היום נפתח בבית המשפט המחוזי בחיפה משפטו של ישראל סדן ראש עיריית חדרה לשעבר.

hedva_Yehezkely_100_001.jpg

פרסום ראשון: חברת מועצת העיר בחדרה, חדווה יחזקאלי, פנתה בשבוע שעבר, למשרד הפנים והציעה לבטל את הבחירות לראשות העיר ובמקום זאת לתמוך בחיים אביטן שיכהן כראש העיר. כך גילתה יחזקאלי היום ביומן החדשות של הרדיו האזורי “אמצע הדרך” 90FM.

יחזקאלי, הציעה, כי את כסף מימון הבחירות, כ-3 מיליון שקלים, יעביר משרד הפנים לעירייה למען תושבי העיר. לדבריה, עדיין לא התקבלה תשובת מנכ”ל משרד הפנים לפנייתה.

Hayim_Avitan_t180k-n_16-2-05_02.jpg

יצויין, כי יחזקאלי, נבחרה למקום הראשון בסקר פנימי שנערך בחדרה בין מספר חברי מועצה ותושבים שביקשו להתמודד על ראשות העיר, בהם גיורא שחר ויגאל יעקובי.

הסקר לא כלל את חיים אביטן, שנחשב למועמד המוביל. המועמד המועדף, במקרה הזה יחזקאלי, אמור לקבל את תמיכת השאר. כאמור, יחזקאלי, עצמה, הודתה היום, כי המועמד המוביל הוא אביטן, ראש העיר בפועל.

נפתח משפטו של ישראל סדן

היום נפתח בבית המשפט המחוזי בחיפה משפטו של ישראל סדן ראש עיריית חדרה לשעבר.

סדן, ועימו מואשמים עוד ארבעה בכירים; (מ”מ אברהם בלדב, סגנו אריה גמליאל, חברי המועצה מרדכי אנגל ויואל יהושוע, בקבלת ומתן שוחד.

כל הנאשמים כפרו עם תחילת הדיון באישומים המיוחסים להם בכתבי האישום.

תגובות
0
0



Exit mobile version