Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

כתבי אישום נגד אלירן לוי, ויוסי תורג’מן שהחזיקו טיל לאו כדי לפגוע בעבריין חני ג’רבי מחדרה

0
0

שני העבריינים תושבי חדרה מואשמים שהתכוונו לירות את הטיל כדי לפגוע בעבריין חני ג’רבי. במהלך ניסיונם להימלט ברכבם מן המשטרה שעקבה אחריהם פגעו השניים במירב גבאי, תושבת פרדס חנה, שנהרגה מן ההתנגשות במהלך המרדף.

The World Of Crime_Hadera_t180k-n_01.jpg

כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים הוגשו היום, לבית המשפט המחוזי בחיפה נגד אלירן לוי, בן 22, ויוסי תורג’מן בן 23, תושבי חדרה, החשודים שהחזיקו טיל לאו כדי לפגוע בעבריין.

כתב האישום מייחס לשניים עבירות של החזקת טיל לאו על מנת לפגוע באמצעותו בעבריין חני ג’רבי מחדרה. השניים נאשמים גם בעבירת הריגה לאחר שנמלטו מהמשטרה והתנגשו במכוניתה של מירב גבאי ז”ל, שנהרגה כתוצאה מן התאונה.

מכתב האישום שחובר ע”י עו”ד משה כהן, מפרקליטות המדינה, נטען בין היתר, כי ב-16 בפברואר, הפר אלירן לוי את מעצר הבית שהוטל עליו בשל אירוע אחר והגיע עם יוסי תורג’מן, לחורשה בפרדס חנה, בה החביאו קודם לכן, טיל לאו.

עוד עולה, מכתב האישום כי בלשי המשטרה, שעקבו אחרי השניים ואחר שני חשודים נוספים; אלעד בן חיים ויואב חג’ג’, החליטו לעצור את כל הארבעה. שני החשודים הראשונים, נעצרו מיד וללא כל התנגדות. רכב משטרתי חסם את רכבם של לוי ותורג’מן, בו נהג האחרון והורה להם לעצור.

Merav_Gabai_Car_t180k-n_01.jpg

השניים, לא שעו להוראות המשטרה והחליטו לברוח כאשר תורג’מן, (שנהג במכונית ללא רשיון נהיגה) נסע לאחור ופתח במנוסה לתוך החורשה. אחד השוטרים רדף ברגל אחרי הרכב, השיג אותו ופתח את דלת הנהג. תורג’מן, טרק וסגר את הדלת על ידו של השוטר וכתוצאה מכך השוטר נחבל.

רכב משטרתי אחר איגף את החורשה וניסה לחסום את נקודת היציאה של הרכב הנמלט אך תורג’מן המשיך בנסיעה ופגע ברכב המשטרתי.

תורג’מן, הצליח לצאת מהחורשה, הגיע לרחוב ופתח בנסיעה פראית, כשבעקבותיו נוסע רכב המשטרה בו פגע קודם לכן. במהלך הנסיעה נכנס תורג’מן לשלולית ואחריו רכב המשטרה. כתוצאה מכך התנגש הרכב המשטרתי ברכב הנמלט ונעצר, כי כרית האוויר, נפתחה.

תורג’מן, איבד שליטה על הרכב אך המשיך בנסיעתו. כאשר הגיע לכביש היציאה מפרדס חנה, בניסיון להימלט, עקף את המכוניות שנסעו לפניו תוך חציית פס לבן.

כאשר כמעט והגיע ליציאה מפרדס חנה, לכיוון חדרה, התנגש ברכבה של מירב גבאי, שהגיעה עם רכבה ממול וברכב נוסף שנסע מאחוריה.

merav gabai_t180k-n_17-2-05_01.jpg

בהתנגשות נהרגה גבאי וחברתה שנסעה עימה נפצעה קשה. בכתב האישום נאמר, כי התאונה ומותה של גבאי נגרמו כתוצאה מנהיגתו הפזיזה של יוסי תורג’מן, כאשר אלירן לוי, מחזק את ידיו ואינו מונע ממנו לנהוג באופן פרוע.

בכתב האישום מיוחסים ללוי ותורג’מן; עבירות נשק, הריגה ותקיפת שוטר בנסיבות מחמירות. לתורג’מן יוחסו בנוסף עבירות של נהיגת רכב ללא רישיון נהיגה וללוי עבירה של הפרת צו מעצר הבית.

את הארבעה מייצגים עורכי הדין דוד יפתח ועו”ד שרון נהרי.

תגובות
0
0



Exit mobile version