בראשית החודש, נפל דבר כאשר התבצע מהלך של מיזוג אולטימטיבי בתעשיית הבידור ויצוג הדוגמנים בארץ; קארין מודלס וסוכנות FIRST התמזגו לסוכנות אחת. שמה למטרה לאתר דור ישראלי של דוגמנים ודוגמניות ברמה שלא תפחת מהרמה הבינלאומית של קארין
הצטלם בימים אלו, לקמפיין של קרוקר בדרום אפריקה, מצורפות תמונות לוהטות מהיבשה הרחוקה! כמו כן, הספיק ברק, כבר להתייצב ולקחת חלק בסט הצילומים של הפרסומות: נוקיה, הוט-טלויזיה בכבלים, אורנג’, אופנת כן ולא, GAS אופנה אירופאית ותצוגות אופנה רבות בישראל.<!–bark1.htm–>בראשית החודש, נפל דבר, כאשר התבצע מהלך של מיזוג אולטימטיבי בתעשיית הבידור ויצוג הדוגמנים בארץ; קארין מודלס וסוכנות FIRST התמזגו לסוכנות אחת.
סוכנות קארין FIRST
הסוכנות נותנת מענה מקיף לכל תפקיד והפקה בארץ ובעולם והינה ספקית הדוגמנים הבינלאומית, הגדולה ביותר בארץ. בסוכנות החדשה המתפרסת על 300 מ”ר הושקעו למעלה מ-2,500,000 שקל.
“קארין מודלס” הוקמה בפריז וכיום בעלת 4 סניפים בעולם: פריז, ניו יורק, מיאמי ותל אביב. “קארין מודלס”, מייצגת בין השאר את: קלאודיה שיפר, נעמי קמפבל, סדני קרואופרד, קריסטי טרלינגטון, מוניקה בלוצ’י ועוד.
בעקבות החלטת קארין מודלס העולמית, נפתח הסניף בתל אביב. הסניף הוקם על-ידי עופר רפאלי, בשנת 99, כיום, בעקבות הצלחתו בארץ, הועבר לנהל את הסניף בעיר ניו-יורק.
רפאלי, עומד בקשר שותף עם הסוכנות בתל אביב וממשיך להיות חלק פעיל ותורם לרוח הסוכנות.
סוכנות קארין מודלס
שמה למטרה לאתר דור ישראלי של דוגמנים ודוגמניות ברמה שלא תפחת מהרמה הבינלאומית של קארין וזה כחלק מאסטרטגית, המובילות והמצוינות של הסוכנות על כל סניפיה. הייצוג הוא כלל עולמי; דוגמנים/יות של קארין תל אביב מוצגים על בסיס קבוע לכל דורש בינלאומי.
ספקית הדוגמנים הבינלאומיים, הגדולה ביותר בארץ, מדי שנה מביאה קארין מודלס תל אביב לארץ, למעלה מ-30 דוגמנים מרחבי העולם, לפרקי זמן קצרים תוך שילובם התעשייה הישראלית.
לקארין, סקאווטרים המפוזרים ברחבי העולם-הסוכנות מחפשת ומאתרת את הדבר הבא של עולם הדוגמנות, בכל רחבי עולם!
סוכנות FIRST מספקת שני שירותים עיקריים:
ייצוג – הסוכנות מייצגת בארץ, מאגר מקצועי, מעודכן ומדויק של שחקנים, דוגמנים, ניצבים וביטים מכל מגוון הגילאים.
המאגר כולל תמונות מעודכנות, חלוקה לפי גילאים, מין ואפיוני דמויות, מה שמקל למשמעותית על הלקוחות למצוא ולהתמצא בדמויות הפרוסות בפניהם.
החל מתינוקות בגיל שנה ועד גיל 120, סוכנות FIRST מייצגת שחקנים, ניצבים וביטים. שירותיי ליהוק/אודישנים – בית FIRST משכיר סטודיו בו מתקיימים אודישנים.
מלהקות שונות מקיימות אודישנים מטעם חברות ההפקה. האודישנים מיועדים לכל סוכנויות הייצוג הפרוסות ברחבי הארץ.
הסוכנות נרכשה לפני שנה על ידי המשקיע גולדווין ברגר, דור שלישי למשפחת יהלומנים מבלגיה, שמאמין בפוטנציאל הגלום בתחום הדוגמנות בארץ ובעולם.
ברגר, ציין, כי: “היום בעידן ה”דוגמגיש” בו כל דוגמן מתפקד כשחקן בטלוויזיה, שחקנית מובילה קמפיין של חברת אופנה ועוד… יש לאפשר למיוצג, כמו גם למלהק את כל רוחב האפשרויות הקיימות”.
המבנה החדש של הסוכנות מתאפיין בקומפלקס מעוצב ומסוגנן הכולל: חדר ההמתנה, בר משקאות עשיר, רחבת לאונצ’ ענקית ומרווחת. משרדים, סטודיו קאסטינג מתקדם מסוגו ו-2 חדרים שירותים מרווחים.
בית “קארין FIRST” רחוב פנקס 30 תל אביב.
Add Comment