יש כאלה שצובעים את השלכת ויש כאלה שצובעים את העוגה; עם צבע אדום ומרקם ציפוי השוקולד ההופך את העוגה לקטיפתית על הלשון
אופן ההכנה:
שמנו שתי תבניות עגולות (9 אינץ’). חממו את התנור לחום של 170 מעלות. צרו עיסה מהקקאו וצבע המאכל והניחו בצד. ערבבו בקערה את החלב, מלח וכפית תמצית וניל והניחו בצד.
430_ogat_ktefa_01.jpg
ערבבו במיקסר את המרגרינה ו-1.5 כוסות סוכר עד לקבלת עיסה אוורירית. הוסיפו את הביצים אחת אחת, והוסיפו את עיסת הקקאו (וצבע המאכל). הוסיפו את עיסת החלב שהכנו מקודם, והוסיפו לסירוגין את הקמח, הוסיפו את אבקת הסודה והחומץ.
שפכו את העיסה לתבניות בצורה שווה ואפו כ-30 דקות עד שהעוגות מוכנות. הניחו בקירור.
כדי להכין את הציפוי: במחבת, חממו את החלב ו-5 כפיות קמח. בשלו על חום נמוך עד שהעיסה מתעבה. קררו לחלוטין.
הקציפו חמאה, כוס סוכר וכפית תמצית וניל לעיסה אוורירית, והוסיפו את עיסת החלב + קמח. הקציפו עד לקבלת מרקם שיאפשר מריחה קלה על העוגה.
החומרים:
לעוגה:
2 כפות אבקת קקאו
55 גרם צבע מאכל אדום (בנוזל)
1 כוס חלב
1 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
חצי כוס מרגרינה
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
2.5 כוסות קמח-מנופה
1.5 כפיות סודה לשתיה
1 כפית חומץ לבן
לציפוי:
1 כוס חלב
5 כפיות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס חמאה
1 כפית תמצית וניל
* באדיבות האתר עוגות זה אנחנו * cakes-r-us
Add Comment