לפרי הדובדבן ערכים תזונתיים רבים: מאחר והוא פרי אדום הינו בעל ערכים תזונתיים רבים וחיוניים כמו תועלת לראייה, לרמת הכולסטרול הטוב, מטיב ומווסת את מערכת העיכול עוזר מאד במקרה של הרדמות ידיים ורגליים ובעל ערך קלורי נמוך.
עוגת שוקולד דובדבנים. אילוסטרציה
שוקולד טוב ללב: המושא לתאוותנו מעלה את מצב הרוח. שוקולד, משפיע על הגוף במניעת סתימות של עורקים. הוא עשיר בפלבונואידים, חומרים שמאיטים את ההשפעה המזיקה של הכולסטרול הרע (LDL), מעלה את רמות הכולסטרול הטוב (HDL). לדברי פני כריס אתרטון, פרופ’ לדיאטה באוניברסיטת פנסילבניה.
לפרי הדובדבן ערכים תזונתיים רבים: מאחר והוא פרי אדום הינו בעל ערכים תזונתיים רבים וחיוניים כמו תועלת לראייה, לרמת הכולסטרול הטוב, מטיב ומווסת את מערכת העיכול עוזר מאד במקרה של הרדמות ידיים ורגליים ובעל ערך קלורי נמוך.
המצרכים:
6 ביצים
2/3 חבילת מרגרינה מומסת
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס קמח
1 חבילת אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
קצפת
דובדבנים
שוקולד
אופן ההכנה:
להקציף ביצים שלמות ולהוסיף סוכר לאט לאט. לנפות את המצרכים היבשים ולהוסיף לסירוגין עם המרגרינה. להוסיף וניל.
לאפות בתבנית עגולה, בחום בינוני כ-30-40 דקות.
לחתוך לחצי. למרוח בקצפת מוקצפת, לכסות בחצי השני ולמרוח עוד קצפת. מעל לקשט עם דובדבנים ושוקולד מגורד.
לשמור במקרר.
Add Comment