עונת “המנבו / קרמבו” בישראל מתחילה בסתיו ובחורף בלבד והיא נמשכת כ-6 חודשים. בשנת 2003 נצרכו כ-50 מיליון מנבואים / קרמבואים בעונה – בממוצע כ-10 יחידות בעונה לאדם.
כידוע, עונת החורף הרשמית מתחילה ב-21 לדצמבר – עונת הגשמים והקור, כאשר הגוף “זועק”… מתוק! ומה יותר מתוק מאשר “מנבו / קרמבו” מבית גלידות פלדמן, לנחמות הקטנות של החורף?
manbo Feldman_t180k-n_01.jpg
אגדת ה”מנבו/קרמבו” החלה בארצות הקרות מאד באירופה שהיו הוגי הרעיון עוד לפני 201 שנה, בעוד “גלידות פלדמן” החלו לייצר את הקרמבו מאז שנת 1965 תחת השם “מנבו”.
גלידות פלדמן, פותחים כבר את עונת ה”מנבו/קרמבו” בישראל – מנבו באריזה משפחתית של 20 יחידות, במחיר מומלץ לצרכן של 19.90 ש”ח וכן באריזת 6 יחידות במחיר של 8.50 ש”ח – המחיר הצרכני הנוח ביותר בשוק.
מני פסו, מנהל השיווק של גלידות פלדמן, מסר, כי: “המנבו/קרמבו” של גלידות פלדמן משווק ב-4 טעמים: וניל, מוקה, בננה וכן פטל כאשר הוניל הוא הפופולרי ביותר. ה”מנבו”/קרמבו” מורכב מביסקוויט פריך במיוחד מבית גלידות פלדמן, קצף מחלבון וציפוי שוקולד “צימקאו”.
כל חטיף “מנבו/קרמבו” מכיל 24 גרם, 106 קלוריות ליחידה – בלי כולסטרול ועם כשרות למהדרין של הרב רובין.
כידוע, עונת “המנבו/קרמבו” בישראל מתחילה בסתיו ובחורף בלבד והיא נמשכת כ-6 חודשים. בשנת 2003 נצרכו כ-50 מיליון מנבואים/קרמבואים בעונה – בממוצע כ-10 יחידות בעונה לאדם.
“מנבו/קרמבו” משווק בכל רשתות השיווק, בחנויות המפעל, חנויות קמעונאיות נבחרות ופיצוחיות.
מומלץ, לשמור את “מנבו/קרמבו” במקרר ולהוציאו חצי שעה מראש לפני האכילה. ואז… ההנאה גדולה.