תשפר את מערך התקשורת ותשנה את שיטת הגבייה; מעתה תחולק העיר לשלושה אזורים וכל אזור יקבל חשבון מים במועד אחר.
בעקבות ריבוי התלונות אשר התקבלו, לאחרונה, באשר לזמינות השירות בתאגיד מי נתניה וכן באשר לגובה התשלומים שנקבעו, בעיקר באזור מזרח העיר ורמת פולג, הורה מנכ”ל מי נתניה, רוני איכר, על החלפת ושידרוג כל מערכת התקשורת במוקד שירות הלקוחות.
roni ikar_mei-netanya_t180k-n_02.jpg
עלות כל המערכת החדשה במוקד לצרכנים, מוערכת בסכום של 150 אלף ש”ח. המערכת החדשה, נמסר לאופירה חסיד, כתבת “קול השרון”, הינה מתקדמת ומותאמת למרכזים המשרתים קהל גדול.
רוני איכר, מנכ”ל מי נתניה, כי בכוונת התאגיד לשנות את שיטת הגבייה. אם בעבר חולקו כל חשבונות המים, בתאריך אחד, לכל תושבי העיר, הרי מעתה תחולק העיר לשלושה אזורים וכל אזור יקבל חשבון מים במועד אחר.
באמצעות שיטה זו, מעריכים בתאגיד מי נתניה, במידה ויתעורר צורך לפנות לבירורים, לא יווצר לחץ על מרכזיית הטלפונים ולא על משרד שירות הלקוחות.
Add Comment