אמן האיפור יוסי ביטון, מביה”ס לאיפור מקצועי בחיפה, מביא באדיבותו מספר טיפים לאיפור ולעיצוב השפתיים לקראת חגיגות הסילבסטר ורגע… לפני הנשיקה הגדולה!
לקראת פגישה, ארוע, החגים, כאשר הרבה מאיתנו מתכוננים לקראת הנשיקה החגיגית שתפתח את השנה הבאה עלינו לטובה, בייחוד בנות המין היפה כמובן הרוצות להראות הכי מפתות לנשיקה ובאופן טבעי השפתיים הן אלו עליהן יושם הדגש באיפור.
yossi bitton lips _180k-n_2004_01.jpg
אמן האיפור יוסי ביטון מביה”ס לאיפור מקצועי בחיפה מגיש לכן טיפים לאיפור השפתיים:
◄ תחילה יש לנקות את השפתיים בעזרת מברשת קשה. (מברשת זו ניתנת להשגה בכל חנות לאומנות במחירים נמוכים מאוד – כ-2 ₪).
◄ מטרת הניקוי עם המברשת הקשה, היא להסיר את שאריות המייקאפ והפודרה ובמקביל גם לגרום לזרימת דם מחודשת בשפתיים.
בנוסף פעולה זו, מוציאה את הגוון הטבעי של השפה.
◄ יש לתחם את השפתיים בגוון טבעי ולאחר מכן למרוח מעט חומר שומני, אשר עוזר לנו לקבע את האבקה המבריקה המיושמת בגוונים שונים על השפתיים (יצירת כתמי צבע).
◄ לסיום העבודה, יש למרוח על כל כתמי הצבע גלוס שקוף.
רק 15 דקות ואת שוב נראית מצוין
כיצד לשדרג את עצמך ב-15 דקות לאחר יום עבודה כאשר את צריכה לצאת לאירוע?
yossi bitton makeup_180k-n_2004_01.jpg
הנה הגיע סוף היום, את עייפה אחרי יום עבודה עמוס ושוב את עומדת באותו מצב. האיפור כבר לא מה שהיה בבוקר, רק שרידים אולי נשארו, הפנים איבדו מהברק ואמנם היום נגמר אך את צריכה אוטוטו להמשיך מכאן לאירוע או אפילו אירוע של העבודה.
מה עושים? כדי להציל את המצב ולגרום לך להראות במיטבך בזמן קצר כאילו רק יצאת מהבית עם איפור חדש, מגיש יוסי ביטון אמן האיפור, מספר טיפים לאיפור ערב לאחר יום עבודה.
לפני הכל חשוב לדעת:
• אם הנך מתאפרת בבוקר לעבודה מומלץ מאוד להשתמש במוצרים עמידים עם מרכיב הסיליקון.
• השתמשי במייקאפ עמיד וצלליות עמידות על מנת שישמרו למרבית היום.
השדרוג
• נקי שאריות לא רצויות של איפור מתחת לעיניים עם מגבון לח או עם טישו.
• באמצעות ספוגית לחה מרחי מעט מייקאפ במקומות אשר נוקו קודם והשלימי עם מעט פודרה שקופה.
• מרחי נגיעות של מייקאפ בגוון כהה יותר בעצמות הלחיים על מנת לתת חיות לפנים.
• בנגיעה רכה של מברשת, חזרי מעט על הצלליות על מנת להדגיש את הצבע.
• להשלמת המראה, מרחי מעט צללית אבקה מבריקה בכדי לשוות מראה זוהר ועשיר.
• את הסומק ניתן להבריק מעט עם צללית מבריקה.
• את השפתיים נקי משאריות שפתון לא רצויות וחזרי עם מעט תוחם במרכז השפתיים ושילוב עם גלוס למראה מבריק.
למעוניינות לקראת הסילבסטר, מכריז יוסי ביטון, על מבצע מיוחד בו תינתן – 15% הנחה על מגוון השפתונים תוצרת חברת האיפור הבינלאומית Atelier הצרפתית (המשווקת בלעדית בארץ ע”י יוסי ביטון) הכולל: ליפגלוס משחתי, ליפגלוס נוזלי ופלטת ליפגלוסים.
המבצע יחל ב-15.12.04 ועד 15.01.04, YOSSI BITTON – בית הספר לאיפור מקצועי, רח’ שדרות ההסתדרות 177 מתחם חוצות המפרץ חיפה, טלפון: 04-8422244/5
אמן האיפור יוסי ביטון – כרטיס ביקור
yossi bitton _180k-n_2004_01.jpg
יוסי ביטון בן ה-31, בוגר ביה”ס הגבוה לאיפור מקצועי בצרפת CHRISTIAN SHAUVEAU למד והוכשר כמדריך לאיפור פנים של חברת “אטלייר” הצרפתית, הנחשבת למובילה בתחום האיפור באירופה ובארץ הוא היבואן היחיד בארץ. ביטון הוא היבואן הבלעדי של מוצרי “אטלייר”.
בשנת 2003 הוצגו יצירות האיפור של ביטון באירופה, שם זכה לשבחים וכותרות ראשיות בשערי מגזיני אופנה מהמובילים ביותר בעולם.
בין הפרוייקטים הגדולים בהם לקח יוסי ביטון חלק, מאפר ראשי בתחרות “נערת השנה” לשנת 2003, מאפר ראשי באירוע של ערוץ האופנה (FTV) שנערך לאחרונה, בישראל, הוביל את תחרות הפנים של חיפה, מאפר ראשי בתחרויות יופי מקומיות בחיפה ועוד.
לא מזמן אף הגשים את אחד מחלומותיו להעביר קורס איפור לנשים עיוורות שסוקר ע”י מהדורת חדשות.
לדברי ביטון: “בכל פעם שאני מצייר או מפסל על הפנים או על הגוף, אני כאילו מתאהב מחדש… מאז שהייתי ילד, האומנות היוותה חלק מהזהות האישית שלי”.