קינוחים

מוס שוקולד לבן ותותים

0
0

לרגע קט, הרגשנו לרגע את החורף ולמזלנו שוב יצאה השמש. בינתיים תותים ראשונים, מקשטים את המדפים. מצורף מתכון עם חיוך, של השף ניר צוק.
מוס שוקולד לבן ותותים
Strawberry dessert_t180k-n_01.jpg

חומרים;

ל-8 – 10 מנות

2 מכלים שמנת מתוקה 38%
1 כף גרידת תפוז
300 גרם שוקולד לבן
2 חלמונים
1 כף קואנטרו (או ליקר תפוזים אחר)
400 גרם תותים, פרוסים

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה מכל שמנת מתוקה עם קליפת התפוז. מסירים מהאש ומוסיפים קוביות קטנות של שוקולד לבן. מערבבים היטב בכף עץ, עד שהשוקולד נמס. מסננים ומצננים.

2. מקציפים את מכל השמנת המתוקה הנותר. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים והליקר.

3. מקציפים מעט את תערובת השוקולד ומקפלים יחד את שתי התערובות. מצננים.

4. ממלאים בקציפה גביעי זכוכית עד חצי הגובה, מפזרים מעל פרוסות תותים ומכסים בקציפה שנותרה. מצננים מספר שעות לפני ההגשה.

תהנו!

מוגש באדיבות השף הלבן

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן