פוליטי מקומי

בנימיני לממונה על המחוז: “הורה למועצת העיר נתניה לקיים את ההחלטות של עצמה”

0
0

“אני מוצא את עצמי נבוך מאוד לפנות אליכם בבקשה להורות לעמיתי חברי המועצה לקיים את ההחלטות שהם עצמם קיבלו…”
בנימיני לממונה על המחוז:
שיא האבסורד בעיריית נתניה: חבר מועצת העיר אדיר בנימיני (שינוי), פנה לממונה על המחוז שוקי אמרני וליועמ”ש של משרד הפנים, עו”ד שרית דנה, במטרה שיורו למועצת העיר “לקיים את ההחלטות של עצמה”.

adir_binyamini_t180k-n_15.9.04_01.jpg

בנימיני, מציין במכתבו: “אני מוצא את עצמי נבוך מאוד לפנות אליכם בבקשה להורות לעמיתי חברי המועצה לקיים את ההחלטות שהם עצמם קיבלו”.

להלן מכתבו של בנימיני, העוסק באי קיום המועד שבו אמורות להתקיים ישיבות מועצת העיר, אל שוקי אמרני, הממונה על מחוז המרכז – משרד הפנים ואל עו”ד שרית דנה, היועמ”ש של משרד הפנים.

בהתייחסו אל מועד קיום ישיבות הועדה המקומית לתכנון ולבניה בעיריית נתניה, כותב בנימיני;

1) אני מוצא את עצמי מעט נבוך, לפנות אליכם, על מנת שתורו לעמיתי חברי מועצת העיר נתניה לקיים את ההחלטות שהם עצמם קיבלו.

2) לדאבוני הרב, לא נותרה בידי ברירה אחרת לאחר שכל פניותיי בעניין לגורמים הרלוונטיים בעיריית נתניה, לא הועילו.

3) מדובר במועד ישיבות ועדות החובה בעיריית נתניה ובראשם הועדה המקומית לתכנון ולבניה. בישיבת מועצת העיר מספר 3 (מן המניין) מיום ה-15.01.2004 (ראו העתק מצ”ב) הוחלט פה אחד, בעקבות בקשתי, לקיים את ישיבות הועדה המקומית בימי רביעי בשעה 18:30. יש לציין, כי 24, מתוך 25 חברי המועצה הנוכחים תמכו בהצעה.

4) בקשתי לקבוע שעה זו, נבעה מרצוני להקל על אותם חברי מועצה העובדים לפרנסתם מחוץ לנתניה, להשתתף באופן קבוע בישיבות הועדה, שהינה לעניות דעתי, החשובה ביותר מבין כל ועדות המועצה.

5) משום מה, החלטה זו של המועצה אינה מיושמת, למרות פניותיי הרבות בעניין ומועדי ישיבות הועדה המקומית לתכנון ובניה נקבעות לשעה 18:00.

miryam_fireberg_netanyat180k-n_04.jpg

6) אם לא די בזאת שמועד הישיבה לא נקבע לשעה 18:30, ישיבה מספר 4, שהתקיימה ביום ה-24.11.2004 (ראו העתק ההזמנה מצ”ב) אף הוקדמה מספר שעות לפני תחילתה לשעה 17:30. הנימוק לכך, היה, כי יו”ר הועדה וראש העירייה הגב’ מרים פיירברג – אכר אינה חשה בטוב ולכן בקשה להקדים את מועד תחילת הישיבה.

7) כמי שעובד לפרנסתו בסקטור הפרטי מחוץ לעיר נתניה עד השעות המאוחרות של הערב, חשתי מורת רוח רבה מכל התנהלות הדברים בעניין זה. במיוחד לאור העובדה שחשוב לי מאוד להיות נוכח בישיבות הועדות העירוניות, קל וחומר בישיבות הועדה המקומית לתכנון ובניה.

במקרה הספציפי הזה, עדיף היה לדידי לבטל את הישיבה לחלוטין בגלל מחלתה של ראש העירייה, מאשר להפר באופן זה את החלטות מועצת העיר ולגרום לכך שחלק ניכר מחברי המועצה לא יכלו להגיע לתחילת הישיבה.

8) יש לציין, למרבה האירוניה, שעל סדר יומה של הועדה בישיבה זו הונח מכתבו של מכותב א’, הקורא לחברי ועדת התכנון המקומית בכל רחבי הארץ להקפיד ולהופיע לישיבות הועדה.

9) לאור האמור לעיל אבקש ממכותבים א’ ו-ב’ להורות לגורמים הרלוונטיים לקיים את החלטות מועצת העיר כהווייתם ולהורות להם לקיים את ישיבות הועדה המקומית לתכנון ולבניה במועד שנקבע על ידי מועצת העיר.” סיים וחתם את מכתבו חבר המועצה בנימיני.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן