פנינה ולדס מבטיחה, כי כל אחד יכול להכין לעצמו משקה ולדעת מתי שותים ועם מי ומה – אז קדימה נסו גם אתם…
הלכנו וחיפשנו משקאות של פעם, עם טעם של פעם, הנשארים לנצח. מצאנו בבוידעם, ספר מעולה להבנת ולהכנת קוקטיילים מכל סוג, בו כלים להבנת עולם המשקאות – ההוראות והמידע כתוב בקיצור ובשפה פשוטה, בהירה ונוחה לכל הבריות – בקיצור, כל אחד יכול להכין לעצמו משקה ולדעת מתי שותים ועם מי ומה… הספר הזעיר, בכריכה קשה, הוכן ע”י פנינה ולדס, והוא הופיע בהוצאת מסדה, רמת גן. לאוהבי המשקאות לא תהיה בעיה למצוא אותו.
החומרים:
2 כפות יין פורט.
1 ביצה
1 כפית אבקת סוכר.
2 כפות ברנדי.
2 כפיות שמנת מתוקה לא מוקצפת.
קרח כתוש
אגוז מוסקט מגורד
אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים למטרף, (שייקר) לנער היטב, למזוג לכוסות ולבזוק מעל מעט אגוז מוסקט.
לעוד מבחר קוקטיילים לחצו כאן
Add Comment