Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מרק מינסטרונה איטלקי

0
0

 

מרק מיניסטרונה

מתכון של מרק מינסטרונה, מגיע אלינו מארץ המגף פרוש השם מינסטרונה הוא; “המרק הגדול”.  אין מתכון אחיד למרק זה הוא עשוי בדרך כלל מירקות העונה ולו גרסאות שונות באזורים שונים באיטליה. מרק מינסטרונה יכול להיות צמחוני, אך הוא יכול גם להכיל בשר, או ציר בשר. מרק המינסטרונה מאפיין את המטבח האיטלקי הכפרי ונוכח כמעט בכל ארוחה איטלקיות כמעט כמו הפסטה. מרק עשיר וסמיך זה שהוא לטעמי האבא של המרקים, קל להכנה, מקסימום שעה להכנה ובכל זאת המינסטרונה דורש תשומת לב והקפדה והוא איננו “סתם מרק”.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

המצרכים:

להגשה:

עלי בזיליקום, שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן.

1. בסיר רחב וגדול מחממים את השמן ומטגנים את הבצל תוך ערבוב במשך כ-7 דקות עד שהבצל ייעשה שקוף.

2. מוסיפים את קוביות חזה האווז ומטגנים במשך כ-5 דקות עד שייעשו פריכות.

3. מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים, רסק העגבניות, השעועית הירוקה, עלי הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כ-30 דקות.

4. מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים הפסטה. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה (10 דקות) ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.

5. מגישים עם עלי בזיליקום קצוצים וטיפות שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן

באדיבות מועצת הירקות.

תגובות
0
0



Exit mobile version