הלכנו וחיפשנו משקאות של פעם עם טעם של פעם הנשארים לנצח. מצאנו בבוידעם, ספר מעולה להבנת ולהכנת קוקטיילים מכל הסוגים
בספר, כלים להבנת עולם המשקאות – ההוראות והמידע כתוב בקיצור ובשפה פשוטה, בהירה ונוחה לכל הבריות – בקיצור, כל אחד יכול להכין לעצמו משקה ולדעת מתי שותים ועם מי ומה… הספר הזעיר, בכריכה קשה, הוכן ע”י פנינה ולדס, והוא הופיע בהוצאת מסדה, רמת גן. לאוהבי המשקאות לא תהיה בעיה למצוא אותו.
החומרים:
3 כפות ויסקי אירי
1 ספל קפה חם ומתוק
2 כפות שמנת מתוקה מוקצפת.
אופן ההכנה:
למזוג את הוויסקי לתוך כוס להוסיף את הקפה ומעל בזהירות את הקצפת.
לא לבחוש, לשתות חם.
* הצילום למעלה מתוך המלצת המדור לספר המשקאות יינות וקוקטיילים – פנינה ולדס – בהוצאת מסדה.
Add Comment