השניים תושבי טייבה, המשתייכים לחמולת אל-קאדר, יריבתה של חמולת אל-חרירי. המשטרה, נאלצה לגרור את הרכב מן המקום עם גופותיהם של הנרצחים. עדיין אין וודאות מי פתח ראשון באש;
שני תושבי טייבה, שהגיעו לסוכת האבלים בבית קרוביו של יחיא אל-חרירי, שנרצח ביום רביעי האחרון, בעיר טייבה. נרצחו הערב, בעיר אום אל פאחם, זאת ככל הנראה, בעקבות דין ודברים, שפרץ ביניהם לבין האבלים במהלך שהותם בסוכה וכשנכנסו אל רכבם, נורו לפתע מסוכת האבלים יריות מהם נרצחו השניים, המשתייכים לחמולת אל-קאדר, יריבתה של חמולת אל-חרירי.
murder_yihye el hariri_180k-n_01.jpg
צוות מד”א שהוזעק אל המקום קבע את מותם. מאוחר יותר נאלצה המשטרה, לגרור את הרכב מן המקום עם גופותיהם של הנרצחים זאת לאחר שהמון משולהב התגודד במקום והמתח היה בשיאו. ראש העיר, שייח האשם עבד אל-רחמן, פנה לתושבים וביקש מהם לאפשר למשטרה לבצע את עבודתה.
במשטרה, עדיין אין וודאות מי פתח ראשון באש; האם היו אלה דווקא המנחמים ממשפחת חמולת אל-קאדר, שיצאו מסוכת האבלים ופתחו באש לעבר היושבים בה חמולת אל-חרירי ואחר כך השיבו האבלים באש ופגעו בשניים.
אפשרות נוספת אותה אינה פוסלת המשטרה, היא כי משפחת חרירי, ידעה מראש על בואם תיכננה וביצעה את הנקמה. במשטרה מודאגים כי מעתה נפתח מעגל הדמים בין החמולות היריבות.
משפחת חרירי, בעיר אום אל פאחם, נחשבת לאחת ממשפחות הפשע הגדולות במדינה, איבדה את ראשה ביום רביעי האחרון, כאשר אלמונים חיסלו את יחיא אל חרירי, שנחשב לאחד מראשי הפשע בישראל, כשהיה בנסיעה בכביש טייבה – טול כרם.
Add Comment