בשרים | Meats

צלי בשר עם רוטב מישמש ושזיפים

0
0

מוציאים ופורסים, מניחים מספר פרוסות בצלחת הגשה עם מעט מישמשים ושזיפים ויוצקים מעט רוטב מעל.
המצרכים:

½ 1 קג’ בשר לצלי, שלם.

2 בצלים גדולים קצוצים.

1/2 כוס מיץ תפוזים.

1/3 כוס יין לבן יבש.

12 מישמשים יבשים.

12 שזיפים יבשים.

מלח ופלפל לפי הטעם.

1 כף דבש.

מעט שמן לטיגון.

אופן ההכנה:

משרים את המישמשים והשזיפים במים בקערה.

מנגבים ומייבשים את הבשר במגבת נייר, מחממים מעט שמן בסיר בגודל שיכיל את הבשר בשלמותו, מטגנים את הבשר מכל הצדדים בכדי לאטום אותו.

מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים בטיגון עם מכסה פתוח מעט, מערבבים מדי פעם.

מוסיפים את המיץ היין והדבש ומבשלים מכוסה כשעה וחצי או עד שהבשר מתרכך, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את המישמשים והשזיפים מסוננים ממי ההשריה.

מכסים ומבשלים עוד 20 דקות, מוסיפים מעט מים אם יש צורך. מוציאים ופורסים, מניחים מספר פרוסות בצלחת הגשה עם מעט מישמשים ושזיפים ויוצקים מעט רוטב מעל.

בתיאבון.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן