השאירו את העוגות אחת על השניה גם לאחר שחתכתם את השכבה הראשונה והשניה, דבר זה עוזר לחתוך את שאר הקומות.
light_whole_t180k-n_01.jpg
התחילו מהשכבה התחתונה, סמנו בעזרת סכין קהה סימון מסביב לכל העוגה לחיתוך. חזרו על שלב זה עוד פעמיים לשכבה השניה והשלישית, תוך כדי השארת רווח שווה בין השכבות.
בעדינות לחצו והחזיקו את חלקה העליון של העוגה עם יד אחת, וחתכו את העוגה עם היד השניה בעזרת סכין חדה, תוך כדי “מעקב” אחרי הסימונים.
חתכו לתוך העוגה כ-4 ס”מ פנימה לכיוון המרכז של העוגה בתנועות ניסור. בשלב זה יתכן ויווצרו פירורים באיזור החיתוך.
סובבו את העוגה והמשיכו לחתוך, חזרו על אותה פעולה עד לחיתוך עיגול שלם (מסביב).
light_whole_t180k-n_02.jpg
חזרו על הפעולה אך הפעם הכניסו את הסכין עמוק יותר. שימו לב שהסכין חותכת בצורה מאוזנת וישרה עד לחיתוך מלא.
חתכו את החלק התחתון קודם, לאחר מכן את האמצע ולבסוף את החלק העליון.
השאירו את העוגות אחת על השניה גם לאחר שחתכתם את השכבה הראשונה והשניה, דבר זה עוזר לחתוך את שאר הקומות.
כדי להפריד בין החלקים, הכניסו צלחת שטוחה בין שתי שכבות והרימו!
בהצלחה!
הובא באדיבות אתר עוגות זה אנחנו – cakes-r-us