זמן הכנה: 70 דקות (כולל זמן אפיה) כמות: 24 יחידות
chease_zucchini_180k-n_022.jpg
עד לארוחה הגדולה הבאה, המפסקת לפני יום כיפור, יש לנו שבוע של מנוחה. עם כל הארוחות של השבוע האחרון, מי בכלל יכול לחשוב על עוד אוכל? אבל בכל זאת, הנה מתכון מעניין וטעים שמתאים לסוף הקיץ.
מצרכים:
6 קישואים בינוניים ארוכים או קטנים ומלאים
250 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן
100 גרם פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
2 ביצים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
שמן לטיגון
חומרים לציפוי:
1 כוס פרורי לחם
1 כוס קמח
2 ביצים טרופות
חומרים לרוטב:
1 גביע קרם פרש 42% מסדרת השף הלבן
2 גביעי שלי יוגורט
2 כפות מיונז
1 כף שמן זית
1 כף אורגנו טרי או יבש קצוץ
אופן הכנה:
1. במידה והקישואים בינוניים פורסים אותם לאורכם ל-4 חלקים שווים ובעזרת כף מרוקנים את הליבה כף שתיווצר מעין סירה. במידה והקישואים קטנים מרוקנים אותם מהליבה כשהם שלמים.
2. מקצצים את ליבת קישואים ומניחים בקערה. מוסיפים את גבינת הכנען, פתיתי העמק, הביצים והפטרוזיליה, מתבלים ומערבבים היטב.
3. ממלאים את הקישואים בתערובת הגבינות ומצפים אותם תחילה בקמח, אח”כ בביצים הטרופות ולבסוף בפרורי הלחם או הגרסיני.
4. מכניסים לשמן שחומם לחום גבוה ומטגנים עד קבלת צבע זהוב.
5.מסדרים את הקישואים בכלי חסין אש ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים במשך 30 דקות.
6.להכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים, יוצקים מעל הקישואים ומגישים חם או קר.
צום קל וגמר חתימה טובה
מוגש באדיבות השף הלבן
Add Comment