1200 ₪, זה הסכום השנתי הממוצע לרכישת תכשיטים; 14% מהנשים מעצבות ויוצרות תכשיטים בעצמן
בסקר שערכו “חרוז ותכשיט” יבואני חרוזים וחומרי גלם לתכשיטנות במושב גבעת חן שליד רעננה, מתברר כי הגברים הישראלים לא בדיוק כל – כל נדיבים…
sharon ayalon_t180k-n_id=4870_01.jpg
לקראת חג האהבה בדקו “בחרוז ותכשיט”, עד כמה הגבר הישראלי הממוצע מפנק ואוהב את בת זוגו… הסקר נערך בקרב 500 נשים, בגילאים שבין 25 – 55 מאזור השרון וגוש דן.
מתברר שרק 10% מהגברים הישראלים, קונים לבנות זוגם תכשיטים. את הקניה הנדירה, מבצעים גברברינו, דווקא בימי הולדת (8% מתוך 10%) ו-2% הנותרים מקשטים את נערותיהן בהזדמנויות אחרות כדוגמת חג האהבה וימי נישואין.
אז איך בכל זאת התכשיטים מגיעים אל הנשים הישראליות?
58% מהנשים הודו כי הן רוכשות תכשיטים בעצמן.
18% קיבלו תכשיט במתנה מחברה טובה או קרובת משפחה
14% מעצבות ויוצרות בעצמן תכשיטים
10% כאמור קיבלו תכשיט במתנה מבני זוגן. (מתוכם 8% בימי הולדת ו- 2% ימי נישואין וחג האהבה).
אילו תכשיטים אוהבות נשותינו?
30% סיפרו כי הן אוהבות יהלומים
26% אוהבות זהב למיניו (לבן וצהוב)
23% אוהבות קריסטלים ואבני חן
21% אוהבות חרוזים צבעוניים
1200 ₪ בשנה – זהו הסכום אותו מוציאה הישראלית הממוצעת על תכשיטים וחומרי גלם לתכשיטים.
מתברר אם כן, שהיהלומים עדיין נותרו ידידיה הטובים של האישה, אך בשנים האחרונות חלה מגמת עלייה מוצהרת לכיוון תכשיטים אחרים, מיוחדים יותר, משולבים באבני חן, קריסטלים וחרוזים.
כמו כן, נראה כי יותר ויותר נשים מעצבות ויוצרות תכשיטים בעצמן (14%). מגמת העלייה בנשים יוצרות מתבטא גם על פי סקר שנעשה בשנה שעברה על ידי “חרוז ותכשיט”, אז רק 6% מהנשים סיפרו, כי הן מעצבות את תכשיטיהן.
האישה הישראלית רוצה להיות מיוחדת! שווי התכשיטים הפך להיות משמעותי פחות ופחות ואילו הייחוד והעיצוב הפכו למוטיב המרכזי. כמו כן, תרבות הפנאי המתפתחת הביאה את נשותינו ללמוד ולהיות יצירתיות וייחודיות.
“חרוז ותכשיט”, הינו מרכז לחרוזים וחומרי גלם לתכשיטנים חובבים ומקצועיים הנמצא במושב גבעת חן, שליד העיר רעננה.
“חרוז ותכשיט” הינם יבואנים בלעדיים של אלפי סוגי חרוזים באין סוף גוונים וחומרים מאירופה והמזרח ובמקום נערכת מכירה במחירי סיטונות.