0
0
סלט אנטיפסטי אוורירי וקיצי, מתאים במיוחד עם פוקצ’ה שנאפתה זה עתה. חגיגה לחיך
zucchini_180k-n_id=5167_01.jpg
החומרים:
4-5 זוקיני
1/3 כוס עגבניות מיובשות שהושרו במים.
20 עלי בזיליקום
2 שיני שום מרוסקות
שמן זית
אופן ההכנה:
1. פורסים את הזוקיני בעזרת קולפן ירקות.
2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו קלות את הזוקיני, עד שהם מתחילים להתרכך.
3. מוסיפים את השום המרוסק.
4. סופגים מהעגבניות את המים המיותרים ומוסיפים גם אותן למחבת.
5. מוסיפים למחבת את עלי הבזיליקום, שלמים.
6. ממליחים ומפלפלים, בוחשים קלות ומורידים מהאש.
7. מוסיפים מעט חומץ בלזמי ומגישים, חם או קר.
מובא באדיבות האתר האיטלקי – של ג’אקומו
תגובות
0
0