סניף נתניה, יצטרף לחמשת סניפי רשת ’גקו מאכלי- ים’ ברחבי המדינה
Jaco_Restaurant_t180k-n_02.jpg
רשת המסעדות ’ג’קו מאכלי ים’, בבעלות משפחת אלאלוף החיפאית, פותחת סניף חדש בנתניה, בבית הדר. הסניף ייפתח רשמית ב-1 ספטמבר 2004.
סניף נתניה, יצטרף לחמשת סניפי רשת ’ג’קו מאכלי- ים’ הנמצאים כיום בת”א, הרצלייה, חיפה הר הכרמל, חיפה שוק התורכים וקיסריה (שייפתח ב-1 אוקטובר 2004).
סניף נתניה החדש, משתרע על שטח של 220 מ”ר + 180 מ”ר רחבה חיצונית, על פי $15 למ”ר. החוזה נחתם לעשר שנים ועלות שיפוצו מוערכת ב-$300,000.
פתיחת הסניף ב-1 ספטמבר 2004.
Jaco_Restaurant_t180k-n_01.jpg
מרשת “ג’קו מאכלי – ים” נמסר, כי עד סוף השנה, מתעדת הרשת לפתוח שני סניפים נוספים: האחד בראשל”צ והשני בצפון הארץ, בדרך לחרמון.
מחזור המכירות השנתי של הרשת עומד כיום על 3 מיליון ₪ בחודש.
רשת ’ג’קו מאכלי – ים’ קיימת בארץ 30 שנה והוקמה ע”י ג’קו אלאלוף, דייג חיפאי.
רשת ’ג’קו מאכלי- ים’ מתמחה במאכלי דגים ופירות ים, מנוהלת כרשת משפחתית ומתרחבת לסניפים ברחבי הארץ.