Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

פשטידת חצילים

0
0

מקור הגידול העיקרי הוא הודו וסין נחשבת כמקור משני. מהמזרח הרחוק נדד הגידול מערבה למזרח התיכון, והגיע לארצות דרום אירופה ולמדינות אמריקה במאה ה-16 . פרי החציל משמש לבישול, לטיגון ולכבישה. בתעשיית משתמשים לכבישה בזנים מיוחדים בעלי פרי קטן

החומרים:

2 חצילים
4 ביצים
3 כפות קמח תופח
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
שום
1/2 חבילה גבינה לבנה או שאריות של גבינות אחרות
100 גרם גבינה צהובה
3 כפות חמאה
שומשום

אופן ההכנה:

לחתוך את החצילים לריבועים. להרתיח כ- 15 דקות ולסנן.

להניח בתוך קערה את החצילים + כל המצרכים. לערבב ולשים בתוך תבנית פיירקס. להניח מעל 100 גרם גבינה מגורדת ומעל שומשום

לאפות עד שמשחים.

תגובות
0
0



Exit mobile version