חבר המועצה אבי ללום: “קבלת הצעתי בנושא חוק הנכים וישום הצעתי כפי שהונחה על שולחן המועצה מהווה הישג גדול לאוכלוסיה הנכה בנתניה.”
invalid_t180k-n_01.jpg
מועצת העירייה בנתניה, אישרה בישיבתה האחרונה, (ישיבה אחרונה, לפני שמועצת העיר יוצאת לפגרה בת חודשיים), להקים וועדה ליישום חוק הנכים! מדובר הישג גדול לאוכלוסיה הנכה בנתניה, אותו הוביל חבר המועצה אבי ללום, מסיעת “שינוי”.
הוועדה אשר תפעל ליישום חוק הנכים שחוקק בכנסת, תחייב את הרשות המקומית ליישם את החוק המדבר על:
חוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות.
עדיפות במקומות חניה.
סידורים מיוחדים לנכים בבניינים ציבוריים.
התקנת סידורים מיוחדים לנכים בבנין ציבורי.
תקנות הסעה בטיחותיות לילדים נכים.
התקנת סידורים מיוחדים לנכים בבנין ציבורי.
lalom_avi_180_02.jpg
אבי ללום, אמר לאתר כאן נעים בתגובה להחלטת מועצת העיר: “מדובר בהישג גדול לאוכלוסיה המוגבלת (הנכה), שאחוז לא מבוטל מתגורר בנתניה. אין ספק כי עבודה רבה תהיה לחברי הוועדה ולמנכ”ל העירייה, מאחר וחוק זה לא ממולא במלואו בתחומי נתניה”.
“כפי שנאמר כבר בעבר נתניה נגישה באופן חלקי ביותר: נתוני עמותת ’נגישות ישראל’ מדווחים, כי: תחנת הרכבת, היכל התרבות, משטרת נתניה והתחנה המרכזית – נגישים באופן חלקי לנכים.
“אני מקווה, כי כל חברי המועצה מבינים את המטרה שלשמה תוקם הוועדה, יש להבין, כי הוועדה חייבת לפעול וליישם את החוק, ואם יש גורם שינסה לטרפד את תפקודה התקין של הוועדה בעצם פועל נגד חוק מדינת ישראל והציבור כולו יראה זאת כפעולות מטרפדות ומכוערות ושאינן מצדיקות את תפקידם ואת שכרם” – סיכם ללום.
Add Comment