החורף הזה לא יעבור בלי המתכון המנצח הזה – אומרת הגולשת סמדר :-), וכך תכינו מרק תימני נפלא; אפשר לפזר קרוטונים בגודל “ביס” ומוזגים מספר מצקות מרק על הקרוטונים מוסיפים חילבה מוכנה ומערבבים ו… בתיאבון.
מרק תימני
אפשר לפזר קרוטונים בגודל “ביס” ומוזגים מספר מצקות מרק על הקרוטונים מוסיפים חילבה מוכנה ומערבבים ו… בתיאבון.
המצרכים:
בצל קלוף
כרעי עוף
מצות (אפשר גם בלי).
חילבה מוכנה
כף וחצי אבקת מרק עוף
כורכום חוואיג’ למרק
עלי כוסברה
ההכנה:
מרתיחים מים בסיר בינוני, מכניסים לתוכו בצל קלוף ומביאים לרתיחה.
מכניסים לסיר כרעי עוף ומוציאים את כל ההפרשות בכף ובעדינות.
מתבלים באבקת מרק עוף, כורכום, חוואייג’ למרק תימני ולהוסיף עלי כוזברה שלמים למרק.
אפשר לפזר קרוטונים בגודל “ביס” ומוזגים מספר מצקות מרק על הקרוטונים מוסיפים חילבה מוכנה ומערבבים ו… בתיאבון.
המתכון נשלח ע”י סמדר, מאתר האתרים של הצפון זיפי.