0
0
“לחם תירס” יכול להוות תחליף מצוין וטעים במיוחד ללחם, הוא אינו ממש לחם, ומקורו באמריקה שם נוהגים להגישו לארוחת הבוקר.
החומרים:
2 כוסות קמח תירס
כוס קמח מלא
כוס קמח לבן
כפית וחצי מלח
2 כפיות אבקת אפייה
225 גרם טופו
כוס וחצי מים
רבע כוס שמן
2 כפות רוזמרין קצוץ (או עשב תיבול אחר)
ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מערבבים את שלושת סוגי הקמח, המלח, אבקת האפייה והרוזמרין.
מעבדים במעבד מזון את הטופו, המים והשמן לתערובת אחידה.
מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחידה. משמנים תבנית אפייה מוארכת ויוצקים לתוכה את התערובת.
אופים 20 דקות.
כל המתכונים מטעם אנונימוס, מבוססים על רכיבים מן הצומח בלבד. המתכון מוגש באדיבות אתר אנונימוס
תגובות
0
0