Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

עוגת גבינה מופחתת קלוריות

0
0

מקררים למשך לילה. מגישים למחרת היום.
cheese_cake_180k-n_01.jpg

מצרכים: (12 מנות)

1 גביע 750 גרם גבינת תנובה 5%
1 גביע שלי אשל או
2 גביעים שמנת תנובה קלה
5 ביצים מופרדות לחלמונים ולחלבונים
1 כף קליפת לימון מגוררת
6 שקיות אבקת ממתיק מלאכותי (כמות השווה ל- 3/4 כוס סוכר)
1 כף קמח
2 כפות קורנפלור
1/3 כוס סוכר

אופן ההכנה:

תבנית קפיצית משומנת בקוטר 26 ס”מ אופן הכנה 1. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות),

שמים בקערה את הגבינה, האשל או השמנת הקלה, החלמונים, קליפת הלימון, הממתיק המלאכותי, הקמח והקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה.

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה. יוצקים לתבנית, אופים כ- 50 דקות, עד שהעוגה יציבה ופני העוגה מזהיבים.

מכבים את התנור, פותחים מעט את הדלת, מעבירים סכין בין העוגה לבין דופן התבנית משאירים את העוגה בתנור כשעתיים.

מוציאים מהתנור, מצננים ומקררים למשך לילה. מגישים למחרת היום.

מתוך אתר השף הלבן של תנובה

תגובות
0
0



Exit mobile version