חדשות באזור

מיקי חקלאי מבנימינה מועמד בבחירות לארגון נכי צה”ל במחוז חיפה והצפון

0
0

בתאריך ה 1 ביוני יתקיימו הבחירות לארגון נכי צה”ל, בין המועמדים ברשימת “הדרך הנכונה נמצא גם מיקי חקלאי תושב בנימינה
מיקי חקלאי אל”מ (במיל’), תושב בנימינה, לשעבר מנכ”ל עיריית חדרה ומנכ”ל “המועצה לישראל יפה”. שירת בשירות קבע ארוך בצה”ל ובתפקידו האחרון שימש כראש מחלקת הפרישה של צה”ל באגף כח האדם במטה הכללי. נפצע במהלך שירותו הצבאי.

miki-haklai_100k-n_01.jpg

עוד ברשימת המועמדים: שורה של אישי ציבור בינם ברוך זלץ, חבר מועצת עיריית חיפה ויו”ר ההסתדרות במרחב, תא”ל (מיל’) רמי דותן, חבר מועצת עיריית חיפה, יוסי הוכמן, יו”ר בית הלוחם בחיפה, איתמר ציזי’ק מנכ”ל מכבי חיפה ועוד.

בבנימינה, מתגוררים כ-100 נכי צה”ל בחדרה כ-600 ובמרחב כולו כמעט 15,000 נכי צה”ל.

אל”מ (מיל’) ויקטור מימון, ראש רשימת “הדרך הנכונה” והמיועד לתפקיד יו”ר ארגון נכי צה”ל בחיפה והצפון אמר, כי הוא שמח שמיקי חקלאי, הוא חלק מהרשימה ולקח על עצמו להירתם ולפעול ולקדם את מעמדו של נכה צה”ל וארגון נכי צה”ל בחברה הישראלית.

לדבריו, של מימון, מהיכרותו האישית עם מיקי חקלאי, הוא משוכנע, כי מדובר באדם המוכן להקדיש עצמו לחברה “יחד נוכל לפעול לרווחת נכי צה”ל” – אמר מימון.

מטרות הרשימה:

miki-haklai_215k-n_01.jpg

שיפור מעמד ותדמית נכי צה”ל.

העמקת שיקום הנכים בתחומי הרפואה, התעסוקה, החברה והרווחה האישית.

הקמת גוף השמה לשילוב הולם של נכי צה”ל במשק.

העמדת שירותים משפטיים ורפואיים על חשבון הארגון.

חיזוק הייצוג מול גורמי הממסד ובחקיקה.

שידרוג בית קיי למרכז שיקום לכלל נכי צה”ל בגליל המערבי, ומציאת מרכזי פנאי לנכי צה”ל בקרבת מקומות מגוריהם.

הגדלת השקיפות והמנהל התקין בפעולות הארגון תוך הקפדה על טוהר מידות, נהלים, חסכון ויעילות.

שינוי ארגוני לשיפור הטיפול בנכים.

טיפול במניעת שחיקת התגמולים.

טיפול אישי לכל נכה צה”ל וברמות הנכות השונות.

רשימת חברי הרשימה: רמי דותן, ויקטור מימון, יוסי הוכמן, ברוך זלץ, מיקי חקלאי, אלי בן עטר , דני רובין, יעקב זלצר, הילל בן מאיר, איתמר צ’יזיק, שייקה ברש, גיא רהב, בני אחרק, יוסי אוחיון, אנואר הזימה, מילחם מנסור, מחמוד גדיר, גבי וקסברגר, שמואל סגל, אלון וולך, ראובן גולדשטיין, אמנון בן ציון, אלי יבלונק, זיו הראל, רפי עזרא, יצחק שושני.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

רבי שמעון בר יוחאי
לדף ל"ג בעומר לחץ כאן

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן