טיפים לאוכל ולמטבח

טיפים לאגסים

0
0

רצוי לאכול אגסים בקליפתם קליפת האגס עשירה בסיבים תזונתיים, החשובים לפעילות תקינה של מערכת העיכול.
* אגסים מבשילים היטב בטמפרטורת החדר. אם רוצים לשמור אותם למשך ימים אחדים, מוטב לשמור אותם במקום חשוך וקר.

* כאשר האגסים קשים מדי לאכילה, משהים אותם כמה ימים בטמפרטורה רגילה, וכדי לזרז את התהליך, מצרפים להם פרי בשל אחר.

* מומלץ לעטוף אגסים קשים במגבת נייר לחה ולהניחם בשקית בטמפרטורת החדר, עד הבשלתם.
101X133_agasim_05.jpg
* אגסים בשלים מומלץ לשמור במקרר, על מנת לשמור על עסיסיותם למשך שבוע ויותר.

* מומלץ להוציא אגסים זמן מה לפני הגשתם כטריים.

* אגס מצוין למילוי בבישול אפשר לחצותו לצורך זה לאורכו, להוציא את הליבה ולמלאו, או שאפשר לחתוך את התחתית, למלאו ולהחזיר את התחתית למקומה.

* רצוי לאכול אגסים בקליפתם קליפת האגס עשירה בסיבים תזונתיים, החשובים לפעילות תקינה של מערכת העיכול.

הפרי הקסום הודות לטעם, העסיסיות והארומה – האגס

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן