חג שבועות

דג שמך במילוי גבינת צאן

0
0

דג השמך מוכר יותר כ-פורל, בשרו מוצק ועסיסי. אבל הוא בעל עצמות רבות. שאפשר להוציאן לפני הבישול בעזרת סכין חדה
דג השמך מוכר יותר כ-פורל, בשרו מוצק ועסיסי. אבל הוא בעל עצמות רבות. שאפשר להוציאן לפני הבישול בעזרת סכין חדה (שרות הניתן חינם בכל חנות המוכרת דגים) בארץ מוכרים שני מיני פורל: הפורל הלבן והפורל הוורוד. בשרם בעל טעם נייטרלי ועדין, הסופח אילו טעמים מגוונים לפי סביבת הבישול, יש לקצר את משך הבישול למינימום ההכרחי כדי לשמור עך עסיסיות בשר הדג

מצרכים:

4 דגי שמך (פורל)
350 גרם גבינת פרומעז
1 תפוז
½ כוס שמן זית
½ כוס פטרוזיליה
½ כוס ריחן
1 שן שום
½ כפית מלח

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול, השום, שמן הזית והמלח.
מנקים את הדג ומורחים מבפנים ומבחוץ בתערובת.

מגרדים קליפת תפוז ומוסיפים לגבינה. מערבבים וממלאים את פנים הדג.

מסדרים את הדגים בתבנית חסינת אש, וסוחטים מלמעלה את מיץ התפוז.

אופים כ-20 דקות, בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.

מוגש באדיבות: אתר הנוקדים – עזיזה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן