Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

תופיני אוכמניות, גבינה וחמאה

0
0

פרי האוכמנית הכחולה מתוק וטעים ביותר. הפרי משמש בהכנת עוגות ועוגיות. האוכמנית הכחולה מהווה מקור טוב-לוויטמין .C היא דלה-בשומן-ובנתרן ונטולת-כולסטרול
תופיני אוכמניות, גבינה וחמאה
blueberry_cookies_180_01.jpg

מוצרים:
ל – 12 תופינים”

200 גר` (כמעט מכל) גבינת 9%
200 גר` חמאה
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס אוכמניות טריות או קפואות, מופשרות
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. אם משתמשים באוכמניות קפואות מופשרות, מערבבים אותם עם כף סוכר.

2. מקרימים חמאה וסוכר במערבל, מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, ואז – את כל יתר החומרים . מערבלים.

3. משמנים תבנית של 12 שקעים, ומכניסים לתנור מחומם ל- 180 מעלות צלסיוס.

4. מוציאים כעבור 5 דקות, מחליקים את הבלילה בין השקעים ואופים חצי שעה או עד שהתופינים זהובים – שחומים.

מובא באדיבות מועצת החלב
צילום: גבי סמלסון

תגובות
0
0



Exit mobile version