0
0
פרי האוכמנית הכחולה מתוק וטעים ביותר. הפרי משמש בהכנת עוגות ועוגיות. האוכמנית הכחולה מהווה מקור טוב-לוויטמין .C היא דלה-בשומן-ובנתרן ונטולת-כולסטרול
blueberry_cookies_180_01.jpg
מוצרים:
ל – 12 תופינים”
200 גר` (כמעט מכל) גבינת 9%
200 גר` חמאה
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס אוכמניות טריות או קפואות, מופשרות
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. אם משתמשים באוכמניות קפואות מופשרות, מערבבים אותם עם כף סוכר.
2. מקרימים חמאה וסוכר במערבל, מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, ואז – את כל יתר החומרים . מערבלים.
3. משמנים תבנית של 12 שקעים, ומכניסים לתנור מחומם ל- 180 מעלות צלסיוס.
4. מוציאים כעבור 5 דקות, מחליקים את הבלילה בין השקעים ואופים חצי שעה או עד שהתופינים זהובים – שחומים.
מובא באדיבות מועצת החלב
צילום: גבי סמלסון
תגובות
0
0
