לאפקט שיש סגול-לבן מערבבים את מלית האוכמניות עם הגבינה ברישול מכוון, לתערובת לא אחידה.
מוצרים:
1 חבילה (400 גרם) ביסקווטים
1 חבילה (200 גרם) מרגרינה/חמאה מומסת
1 שמנת מתוקה
½ כוס חלב
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 קופסה שימוי מלית אוכמניות, לפאי (לא בסירופ)
3 חבילות (600 גרם) גבינת שמנת
1 חבילת אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. מרסקים את הביסקווטים במעבד מזון או בתוך שקית ניילון עם פטיש שניצלים. מוסיפים את המרגרינה המומסת.
2.מהדקים היטב את התערובת לתחתית ולדפנות של תבנית עגולה בקוטר 26 ס”מ.
3. מקציפים את השמנת, החלב והאינסטנט פודינג לקצפת סמיכה ויציבה מאוד (במתכון המקורי מוצע להקציף כוס חלב + 1 שקית אבקת קרם קצפת. שתי הדרכים אפשריות).
4. מעבירים לקערה אחרת ומצננים, בלי לנקות את קערת המערבל. מערבלים באותה קערה את מלית האוכמניות, הגבינה ואבקת הסוכר.
5. מבליעים לתערובת האוכמניות בעדינות את תערובת הקצפת, ממלאים את קלתית הפירורים בכף גדולה ובתנועות עדינות כדי שהמלית לא תספח אליה פירורים, ושולחים אל תא ההקפאה.
6. מוציאים מתא ההקפאה כ-10 דקות לפני ההגשה.
גיוון:
לאפקט שיש סגול-לבן מערבבים את מלית האוכמניות עם הגבינה ברישול מכוון, לתערובת לא אחידה.
Add Comment