0
0
צריכת חלב עזים בארוחה מעלה זמינות ספיגת יסודות קורט ומינרלים גם ממוצרי
rcpy1.jpg
מצרכים: (6 מנות)
300 גרם גבינת פרומעז
1 כוס קמח
3 ביצים
½ כוס חלב
½ כפית מיורן יבש
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כוסברה טחונה
מלח, פלפל לבן
¼ כוס שמן לטיגון עמוק
או 3 כפיות מרגרינה
אופן ההכנה:
תוך דחיסת הגבינה יוצרים מטבעות גבינה ומניחים בצד. טורפים את הביצים והחלב בתוספת התבלינים ומניחים בצד.
טובלים כל מטבע גבינה בקמח, בביצה הטרופה ושוב בקמח. מניחים על מגש ולפני ההגשה מטגנים בשמן חם מאוד ועמוק.
מגישים על מצע עשבי תיבול וריבועי פרי הדר.
מוגש באדיבות: אתר הנוקדים – עזיזה
תגובות
0
0