Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

אדמאמי

0
0

מדובר בדבר הכי קרוב לסויה בגרסת הצמח המקורית, והחדשות הטובות שזה טעים להפליא.

Soya_t100_01.jpg

יש לך סימפטיה בסיסית לסויה, אבל נמאס לכם מהמוצרים המעובדים שמנסים לחקות מוצרים מהחי? רוצה לטעום סויה כמו שהיא באמת ולא בטעם גבינה או, לא עלינו, בשר? – ובכן, הנה הדבר האמיתי: אדמאמי. יותר אותנטי מטופו, וטבעי יותר אפילו מפולי הסויה היבשים שמוכרים בחנויות הטבע.

מדובר בדבר הכי קרוב לסויה בגרסת הצמח המקורית, והחדשות הטובות שזה טעים להפליא; אדמאמי.

אדמאמי, הם פולי סויה טריים, הנמכרים בתרמיל המקורי, בשקית קפואה (454 גרם, 13.90 ₪).

כל שעליך לעשות הוא להוציא חופן תרמילים, לבשל כשלוש דקות במים רותחים, לסנן ולהגיש.

Soya_t180_01.jpg

מומלץ, לנשנוש כמו פיצוחים: לחיצה קלה בבסיס התרמיל, כשקנהו מכוון לפה, והופ – צרור של פולים פריכים מתגלץ’ פנימה.

המיומנות משתכללת מתרמיל לתרמיל ובהדרגה פחות פולים מוצאים את דרכם לרצפה או לעינו של שותפכם לאכילה.

בתיאבון.

המידע הובא מתוך שבועון אנונימוס.

תגובות
0
0



Exit mobile version