יריד תיירות ומזון התקיים בחאן האדום בצפת, עכשיו, המטרה הינה להפוך את “טעם הגליל” לאירוע שנתי מסורתי.
galil_t180_id=4600_02.jpg
“המנה הגלילית” הוצגה במסגרת “טעם הגליל” יריד תיירות ומזון שהתקיים בחאן האדום בצפת, ביזמת מט”י (מרכז טיפוח יזמות), עמותת תיירות צח”ר (צפת, חצור ראש פינה) והסוכנות היהודית, במטרה למתג תיירותית וקולינרית את הגליל כדוגמת אזורים באירופה כמו טוסקנה ופרובנס ולמנף את תיירות הגליל.
במסגרת “טעם הגליל” נערך גם יריד קולינרי של יצרני דבש, שמן זית, גבינות, לחמים, ריבות, יין, מעדנים ועוד.
המטרה הינה להפוך את “טעם הגליל” לאירוע שנתי מסורתי.
בצילום מעל; שנים עשר שפים גליליים, הציגו את “המנה הגלילית” המורכבת ממוצרים גליליים בלבד ותוגש במסעדות בגליל.
Add Comment