Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

על האש ועל הבריאות

0
0

מזונות מומלצים לצלייה על הגריל כוללים חזה עוף, פילה דג או קבב עשוי מירקות

grigliatacarne_180k-n_01.jpg

צליית מוצרי מזון אחרים על הגריל, מלבד מזון מעובד כמו נקניקיות, עשויה לתרום לבריאותך בעתיד.

תזונה עשירה במוצרי בשר מעובד, כמו נקניקיות או בשר משומר, עלולה להגדיל את הסיכון לחלות בסוגים שונים של סרטן.

בשר מעובד מכיל כמויות גדולות של שומן ושל נתרן. נמצא שאנשים שצורכים כמויות גדולות של בשר מעובד, נוטים לפתח בשיעורים גבוהים יותר את סרטן הקיבה ואת סרטן המעי הגס.

מזונות אחרים המומלצים לצלייה על הגריל כוללים: חזה עוף, פילה דג או קבב עשוי מירקות.

אז מה כדאי? הקפד על תזונה דלה בקלוריות, אולם עשירה ברכיבי תזונה חיוניים.

מקורות מדעיים ברשת:
Ngoan, L.T., Mizoue, T., Fujino, Y., Tokui, N., & Yoshimura, T. (2002). Dietary factors and stomach cancer mortality. British Journal of Cancer, 87(1), 37-42

הידיעה מובאת מתוך אתר מכון ויינגייט

תגובות
0
0



Exit mobile version