בריאות | רפואה

על האש ועל הבריאות

0
0

מזונות מומלצים לצלייה על הגריל כוללים חזה עוף, פילה דג או קבב עשוי מירקות
על האש ועל הבריאות
grigliatacarne_180k-n_01.jpg

צליית מוצרי מזון אחרים על הגריל, מלבד מזון מעובד כמו נקניקיות, עשויה לתרום לבריאותך בעתיד.

תזונה עשירה במוצרי בשר מעובד, כמו נקניקיות או בשר משומר, עלולה להגדיל את הסיכון לחלות בסוגים שונים של סרטן.

בשר מעובד מכיל כמויות גדולות של שומן ושל נתרן. נמצא שאנשים שצורכים כמויות גדולות של בשר מעובד, נוטים לפתח בשיעורים גבוהים יותר את סרטן הקיבה ואת סרטן המעי הגס.

מזונות אחרים המומלצים לצלייה על הגריל כוללים: חזה עוף, פילה דג או קבב עשוי מירקות.

אז מה כדאי? הקפד על תזונה דלה בקלוריות, אולם עשירה ברכיבי תזונה חיוניים.

מקורות מדעיים ברשת:
Ngoan, L.T., Mizoue, T., Fujino, Y., Tokui, N., & Yoshimura, T. (2002). Dietary factors and stomach cancer mortality. British Journal of Cancer, 87(1), 37-42

הידיעה מובאת מתוך אתר מכון ויינגייט

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן